Telefonmu-Ps3mü-Ps vitamı-Laptopmu

fk555897

Üye
Ama benim söylediğimde ısınma olmaz fanlar iyi.

Tepkiler: KinG CrazY
    Konu Sahibi

Yorumun için çok teşekkür ederim abi zaten laptop alsam telefonun yüzüne bakmam birde senin alacağın laptopdan allahın izniyle bende alacağım ve indirimle vatanda aynı fiyata geliyor istersen ordanda alabilirsin
birde bence wp gelişirse yani en azından bilgisayardaki gibi arkaya duvar kağıdı falan koyulursa tabiki androidi geçer ama baya bir zamanı var wp nin

- - - Eklendi - - -

Birde her laptop ısınır saatlerde oyun oynamayacağım 1 saat anca gta 4 yarım saatte internette gezerim bana yeter benim için önemli olan şu laptoplardaki soğutucu sesi hani vııın gibi bir ses gelir ya o beni çok rahatsız ediyor sizce kısa süre bir kullanımda bu ses pek duyulurmu

eğer fan sesinden rahatsız oluyorsan alırsın bir tane kaliteli vakumlu kulaklık dış dünyayla irtibatını kesersin

ben saatlerce bilgisayarın başından kalkmayan biriyim ama sanırım z580 bana dayanabilir

Konu Sahibi
pek rahatsız etmez heralde şu anda kullandığım masa üstünde bayağı bir kasadan ses geliyor 7-8 senelik olduğu için ama müzik açınca pek duyulmuyor yani pek rahatsız etmez sanırım

serihan

Üye
4s ten daha iyi bence S3 mini ben de senin gibiydim yani onu tavsiye ederim. bana da ps3 mü psp mi tablet mi telefon mu? dediler Ben ps3 dedim sonra yanında taşıyamıyorsun kırdırtmak lazım zor iş. PSP bana kötü geldi onun yerine tablet düşündüm uzun süre fakat S3 mini şık tasarımı ile hem rahat hem de ram iyi Benim de 5800'ım var ve ben s3 mini diyorum. Yani ortak yönlerimiz var. Ben de aynı durumu yaşadım. Sana tavsiyem S3 mini. Ama Gran Duos ta olabilir konu var şöyle bir tane 1100 tl http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/gran-duos-ozelikleri-3-793194.html
5800'a bin basar! Benim sana tavsiyem bu.

4s ten daha iyi adam hakli

deepmano

Üye
Baban katkı yapcaksa eylüle kadar bekle ps4 al

Konu Sahibi
şu yaz allahın izniyle bi laptop alırsam ondan sonraki yazda güzel bir telefon alacağım s4 mini de çıkacakmış 1.6 ghz çift çekirdekli işlemci 1 gb ram ile seneyede onu alırım

- - - Eklendi - - -

Baban katkı yapcaksa eylüle kadar bekle ps4 al

Babam sadece laptopa katkı yapacak

Tepkiler: serihan

serihan

Üye
şu yaz allahın izniyle bi laptop alırsam ondan sonraki yazda güzel bir telefon alacağım s4 mini de çıkacakmış 1.6 ghz çift çekirdekli işlemci 1 gb ram ile seneyede onu alırım
EN GÜZELİ! Ama ben ya bu sene aldım aldım. Yoksa Babam hayatta almaz!

Konu Sahibi
Bana sponsor çıktığına göre bana inanabilirsin.

Valla kardeşim yorum yaptığın ve ilgilendiğin için çok sağol laptop alıp seneyede telefon almayı düşünüyorum özellikle şu real racing3 oynunu çok oynamayı istiyorum sırf o oyun için bile telefon alacağım ama seneye

Tepkiler: serihan

serihan

Üye
En doğru karar.