samimenekse
Üye
rica ederimayrıca yorumun için de teşekkür ederim elimden geldiğince anlatmaya çalıştım
----------Eklendi @ 09:53:40 ---------- Yazıldı @ 09:50:59 ----------
yaşadığınız sorunu ilk defa duydum x-plore'un hangi sürümü kurulu? bilgisayarınızdan yapmayı deneyin bi de.olmadı x-plore'u silip son sürümü tekrar kurun
Sonunda bende hack ledim sayende benide ikna ettin sagol signed beklediğim biçok uygulama vardı çoğunu indirdim tabi yemreaslan sayesinde yoksa daha çok beklerdim bence okuyan herkes hacklesin boşa vakit kaybetmeyin yapmasıda çok basit eğer benim gibi yapamam diye korkan varsa korkmasın gerçekten çok kolay
Hadi bulalım şu unsigned güzel uygulamarı hep beraber
bak dostum sana bikaç öneri;
skype v2.1.23
fmobi v2.50
joikuSpot v4.00
SlideUnlock Pro v4.00
SymTorrent v1.50
Taskman v3.00
Gravity v2.50.7025
winrar v1.01
CameraPro v3.0.4
Brightness Control v1.00
Battery Info v1.00
şimdilik aklıma gelen önemli uygulamalar bunlar
x plore 1.53 1.55 1.56 yani sec begen hepsini denedim bilgisayardanda denedim bir turlu c.sys.bin klasorune ulasamadim
sys/bin klasörünü bulamayanlar xplorede menüye girin araçlar(tools)'ı seçin sonra ayarlara girin.En üsteki 3 şeyi işaretleyin.Bunlar gizli dosya ve klasörleri görmenizi sağlayacak.Programı kapatıp tekrar girin işlem tamamdır
onuda denedım sonuc olumsuz rompatcher ı yukledım ıcındekı yamalar gorunmuyor anlamadım ...
Valla telefonu pc ye bağladım oviyi açtım garanti geçerli diyoYalnız kardeş telefonun şu an garanti dışıAma formag falan atarsan tekrar garanti kapsamına girer
arkadaslar suan guncel bi konu oldugu icin soruyorum yeni konu acmak istemedim belki basit bi cozumu vardir diye.onceden galeride fotografi actiktan sonra paylas simgesine bastiktan sonra paylasabiliyordum simdi basiyorun ozellik desteklenmiyor diyor.nasil cozerim yada herkeste mi boyle oluyor
Yalnız kardeş telefonun şu an garanti dışıAma formag falan atarsan tekrar garanti kapsamına girer
ovi sosyal ağlar yüklü mü?
evet sin surum yuklu burada paylasilmisti hatta belle icin olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?