cumcum23 Üye symbian telefonu kendine getirio symbiansız hayat hayat deil telefonlar we benim için en büyük symbian
symbian telefonu kendine getirio symbiansız hayat hayat deil telefonlar we benim için en büyük symbian
kikaksk Üye symbian işleim sistemi tabiki....şu VİRÜSlerde olmasa cok iyi olacak ayda bi fornat atıyorum makinaya ya....
symbian işleim sistemi tabiki....şu VİRÜSlerde olmasa cok iyi olacak ayda bi fornat atıyorum makinaya ya....
ferhatak Üye windowssuz telefon olmaz en iyisi bu kimse kıskanmasın arkadaşlar yapabileceklerinizin sınırı yoktur mpx 220
windowssuz telefon olmaz en iyisi bu kimse kıskanmasın arkadaşlar yapabileceklerinizin sınırı yoktur mpx 220
sivilcem90 Üye 2 işletim sisteminide kullandım(mpx200-3230).mpx200 kullanırken baya zor prog. buluodum.Şimdi maxicep olsun diğer siteler olsun ,çok kolay prog. buluorum.ayrıca mpx lere prog. kurmak-kaldırmak daha zor. her zaman-symbian
2 işletim sisteminide kullandım(mpx200-3230).mpx200 kullanırken baya zor prog. buluodum.Şimdi maxicep olsun diğer siteler olsun ,çok kolay prog. buluorum.ayrıca mpx lere prog. kurmak-kaldırmak daha zor. her zaman-symbian