Telefonlardaki kameraları değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak1328

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlardaki kameraları değiştirme
Arkadaşlar ben t20 kullanıyorum.Arkadaşımın biri bana telefonların kamerası değiştirilebiliyor dedi acaba bu mümkün mü mümkünse yapılacak yerleri yazar mısınız ?

femtv

Üye
telefoncu 60 tl ye 5 megapixel takıyor

---------- Eklendi @ 12:26:26 ---------- Yazıldı @ 12:26:01 ----------

ama ankarada

aleranol

aleranol

Üye
taksa ne olur ki o telefon onu desteklemeyebilir. Sonuçta yazılımı ona göre yani

legolas29

legolas29

Üye
Kardeşim yalan söylemis o bence çok saçma birşey

KayraBey

KayraBey

Üye
Sonradan kamera takmak... Şaka gibi :kop:

femtv

Üye
inanmak zorunda değilsiniz. Bn arkadaşa yardımcı oldum

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
garip ama. Teknolojide olmayacak şey yok.

aleranol

aleranol

Üye
Olmayacak birşey söyleyeyim : t20 nin 5 veya 8mp kamerayı yazılımı sebebiyle desteklememesi. Yazılım kabul etse bile donanım one kullanamaz. Bu telefoncularda iyice abarttılar. Yakında getir 3310'u 12mp kamerayla ios yükleyelim 10tl'ye derlerse şaşmayın:aha:

KayraBey

KayraBey

Üye
Olmayacak birşey söyleyeyim : t20 nin 5 veya 8mp kamerayı yazılımı sebebiyle desteklememesi. Yazılım kabul etse bile donanım one kullanamaz. Bu telefoncularda iyice abarttılar. Yakında getir 3310'u 12mp kamerayla ios yükleyelim 10tl'ye derlerse şaşmayın:aha:

:kop:

klongs

klongs

Üye

:kop2:

PriZm

PriZm

Üye
Aykut sandım laa konu açanı :D

klongs

klongs

Üye
aykuta noldu acaba kayboldu gitti

HaqperesT

HaqperesT

Üye
aynı ebat kameralar belkide degişir

İncİnat

İncİnat

Üye

:ehe:ehe:ehe

klongs

klongs

Üye
saçma saçma sorular soruyor işte genelde symbianda takılıyor arada androide geliyordu en son nicki brainfreeydi galiba

femtv

Üye

adam telefoncuları ciğerinden vurmuş

HaqperesT

HaqperesT

Üye
belkide lys ye çalışıyordur

aleranol

aleranol

Üye
adam telefoncuları ciğerinden vurmuş

gerçekten telefoncuya küçükken babamla gittiğim sıralarda adamları firma sanırdım işte bi laptop illemcisi atarlarmış tel uçarmış has... Ordan :) adamlar hala uyduruk gidiyolar. En son telefoncuma gorilla camın içinde garantiden kaynaklı 2 nokta var demiştim bişeyle deldiler dedim. Tamam dedi garanti formuna ise ekranda ölü piksel var yazmış. Bidahada telefoncuya gitmedim :) Hatta bi arkadaşıma da sen telefonu getir s2 nin işlemcisini takar android yaparız demiş gqribimi ayıktırdım. Telefonu da c6-01

• Beğen
Tepkiler: gs_1991_apo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...