Olmayacak birşey söyleyeyim : t20 nin 5 veya 8mp kamerayı yazılımı sebebiyle desteklememesi. Yazılım kabul etse bile donanım one kullanamaz. Bu telefoncularda iyice abarttılar. Yakında getir 3310'u 12mp kamerayla ios yükleyelim 10tl'ye derlerse şaşmayın![]()

Olmayacak birşey söyleyeyim : t20 nin 5 veya 8mp kamerayı yazılımı sebebiyle desteklememesi. Yazılım kabul etse bile donanım one kullanamaz. Bu telefoncularda iyice abarttılar. Yakında getir 3310'u 12mp kamerayla ios yükleyelim 10tl'ye derlerse şaşmayın![]()

aykuta noldu acaba kayboldu gitti
Kimdir nedir nicki ne 
adam telefoncuları ciğerinden vurmuş
adamlar hala uyduruk gidiyolar. En son telefoncuma gorilla camın içinde garantiden kaynaklı 2 nokta var demiştim bişeyle deldiler dedim. Tamam dedi garanti formuna ise ekranda ölü piksel var yazmış. Bidahada telefoncuya gitmedim
Hatta bi arkadaşıma da sen telefonu getir s2 nin işlemcisini takar android yaparız demiş gqribimi ayıktırdım. Telefonu da c6-01Hatta bi arkadaşıma da sen telefonu getir s2 nin işlemcisini takar android yaparız demiş gqribimi ayıktırdım. Telefonu da c6-01