Telefonlarda Outlet

Sponsorlu Bağlantılar

travma_o7

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlarda Outlet
Beyler telefon alıcağım bi mağazada outlet ürünü olarak kalmış bilmeyen arkadaşlarada outletin açıklaması :

Outlet ürünlerimiz, ambalajı hasar görmüş yada kontrol amacıyla ambalajı açılmış ancak satışı gerçekleştirilmemiş, kullanılmamış ürünleri kapsamaktadır. Outlet ürün ibaresi taşıyan bu ürünlerin, ambalajlarının hasarlı olması dışında herhangi bir arızaları yada eksiklikleri mevcut değildir. Outlet ürünlerimiz, satışını gerçekleştirmekte olduğumuz tüm ürünlerimiz gibi, (SATICI FİRMA) güvencesi ve üretici garantisine sahiptir.

ve fiyatı 150 tL normalden daha düşük ..

Arkadaşlar telefonu almamı önerirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum.. telefonun markası n82:bilmem:

• Beğen
Tepkiler: tseven

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bence hiç kaçırma hem ne olcakki açılsın bi problemi yoksa al bence 150 ytl bide

ltfllh

ltfllh

Üye
bence çok ii kaçırma tabi kutusunda başka hiç bişeyde problem yoksa nerede miş bu bende alayım bari nerede olduğunu bilen varsa sölesin

tatar_2631

tatar_2631

Üye
tabi birader millet 2. el alıo ne oldugunu bilmiyor önceki adam nasıl kullanmış falan hiç kaçırma 0 tel işte. al derim ben.

travma_o7

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arklar . Yarın inş siparişini veriyorum .)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bence de al hiç 2.el uğraşma

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hangi mağazaymış bu?

elive

elive

Emekli Yönetici
arkadaşlar 150 tl ye o telefonu vermezler bence... işin içinde bir şey vardır mutlaka...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çin malı filan olmasın çok ucuz

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
150 tl için riske girmeye değmez.bence vitrinlerde kullanılan telefon o:pro:

mami24

mami24

Üye
içine sinmediyse alma sonradan bişe olur pişman olursun başıma çok geldi de :D:D

Neverex

Üye
Bence hiç uğraşmasın

Numpad07

Üye
biLmiom valla 500 ytl ye n82 sadece kutusu açılmış teknik sorun yok diyo düşünüyorm bakalm .d

--------------- Ekleme ---------------

kredi kartının limiti dolu yoksa çoktan alıcam

career_man

career_man

Üye
walla benim bildiğim garantinin açtığı ambalajlar açıklmamış olur bu ürün biraz düşündürür. bence birazdaha araştır.

Neverex

Üye
Arkadaşlar yapmayın arızalanınca çok üzülürsünüz alın sıfır telefonu hayatınızı yaşayın derim ben bu aynı 2.el cep telefonu almak gibi birşey ucuzsa vardır bir sorunu ama yok ben alacam diyorsanız alın :oke:

Numpad07

Üye
bende onu merak ediyorum sadece kutusuna zarar gelmiş ürünler diyor

salkin

salkin

Üye
genpanın autlet mazasında arkadaşlar ama stoklar bitti ne yazıkki
:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
eger teşir ürünü deilde gerçekten outlet ise al amateşir ürünü ise, teşir ürünleri çok kötü kullanılıyor müşterilere göstermek için
ozaman sakın alma

Takipçi Satın Al

Üst Alt