Pinphone,Pin-İphone,Sciphone,Okumadan Geçmeyin Üzülen Taraf Olmayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yet_one

Üye
    Konu Sahibi
Pinphone,Pin-İphone,Sciphone,Okumadan Geçmeyin Üzülen Taraf Olmayın
Arkadaşlr piyasada özellikle kaçak telefon veya kopya telefon satan merkezi yerlerde bulunan veya gitti gidiyor vari eticaret sitelerinde satılan kopya telefonlara çok dikkat ederek satın alın hatta bence kesinlikle almayın elektronik cihaz görmeden alınmaz arkadaşlar.

Ben bir madurum pinphone adında bir iphone kopyası için internetten sipariş verdim gitti gidiyordan bir satıcı ürün için 3.mp kamera analog tv 8 gb hafıza kartı ve dokunmatiği şöyle hassas böyle iyi bukadar düzgün şukadar harika yazdığı bir ilandan ürünü sipariş ettim kargoya gelirgelmez eve gelmesini beklemeden gidip ürünü bizzat teslim aldım ürünü açtım ürün bataryası nokia pilli . 32 gb yazan ürünün arkasıdaki kapakta ve içindeki hafıza destek menüsünde 16 gb yazıyor içerisinde tv falan yok markası pinphone değil sciphone içerisinde kesinlikle iphonede kullanılan apk uygulamalarını açmanız mümkün değil java 2.0 desteği olan telefona program aramayı bırakın türkçeye çevrilmiş menülerde dolaşmak ölüm türkçeye kim dönüştürdüyse butonların üzerindeki örneğin seçenekler yazısı 2 cm kenarda kalıyor. :d:

Gitti gidiyor 0 risk sistemi sayesinde param satıcıya gitmeden alışverişi durdurdum ama başkalarının bu satıcıdan kazık yememesi için satıcıya yorum yapamadım işte buda beni tetikledi ben insanım ben zarar gördüm birisi inetrnete bununla ilgili birşey ayzmış olsaydı keşke araştırmayı okumayı severim bilgim olsaydı kesinlikle bu tongaya düşmezdim neyse arkadaşlar ürünü bana gönderini aradım dedim bole bole ilanda açtığın telle bu gönderdiğin farklı bunun için birşey yapmayı dünüyormusun televizyonlu modelin telefon fiyatı üzerine 40 tl verirsem gönderebileceğini söyledi :d: tabi canım bende salaktımya gönderecektim hemen zaten çok akıllı olduğumda söylenemez akıllı olsam böyle bir kazığı yemezdim herneyse telefonu iade ediyorum ozaman dedim ok hemen hemen iade edin dedi ok dedim akşam üzeri bir çocuk aradı abi kargonun kapanmasına 1 saat kaldı hemen gönder dedi dedim kargoya gidemem sabah işe giderken bırakırım dedim senkimsin yoksa bana gönderen kişi senmisin evet ben gönderdim dedi dedim ilanda açtığın telefon değil bana gönderdiğin doğrudur abi dedi neyi doğruya nasıl insansınız arkadaşım siz. anlamasan gitti.

Bir yıl satıcı garantili herhangi bir arızada geri yolluyormuşsun bir arkadaşım anlattı oda aynen böyle satın almış göndermiş teli tüketici hatası demişler para talep etmişler gönderdiği garanti belgesinin üzerine ne şart name var ne mühür 100 gramlık kağıda basılmış mühürsüz alakasız yazılar.

Oh oldu aslında bana benmiyim gibi görmeden telefon alan ucuz kurtardım ama bu tip şahıslar hala internette cırıt atıp milelti dolandırmaya çalışıyorlar siz siz olun sciphone falan aman allah korusun uzak durun bu emin önü sirkeci tarafındanda ürün alacağınız zaman ürünleri alayının spot olduğunu özellikle telefon almayı düşünürseniz kanunda belirtildiği gibi yasal garanti belgeli telefon alın ve internette bir sürü sahtekar olduğunuda sakın unutmayın internetten elektronik alınmaz arkadaşlar.

Kıyas iletişim olarak phonetown adlı kullanıcı ismi ile yaptıkları satışlara dikkat edin gerçi bu tip kullanıcılar yasaklandıkları zaman gidip başka bir kullanıcı ismi ile yeniden üye oldukları için onlar için verdiğim isimlerinde çok bir ehemmiyeti olmayacaktır ancak burada bilmenizi istiyorumki arkadaşlar benim canım yanıyordu sizinde yanmasın birde unutmadan diyorki ürünü hemen gönderin aksi halde para bizim hesabımıza geçerse iade diye bir şey söz konusu olmaz yine gitti gidiyorun sistemi ile korundum yoksa yalandı yani gitti gidiyor havale hesabı istedi veriyorum şuan göndericekler paramı ama bu bana sondur birdahamı gittigidiyor vs sitelerden elektronik almam bitmiştir.

bu yazı butip emin önü sirkeci tarafında kurulan neidiğü belirsiz firmalara dikkat edilmesi için siz değerli arkadaşlarım için yazılmıştır allaha emanet olun .

--------------- Ekleme ---------------

ürün güya buydu geldidışı metal bir model + bu tarz ürünleri mp3 dinlemek için yada film seyretmek için düşünenlere görüntünün berbat ve sesininde şamdan geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

ömerpekacar

Üye
bende alıcamtım pinphone internetteki fiyatı 250 tl 220 tlye kadar düşüyor güvenmedigim icin almamıstım. telefoncu 300den aşşa bulamassın dedi dogruymus demekki eğer telefoncun satmıyor ise vericeksin 50 tl kapora telefonun markasını modelini tam vericeksin 3 gün icinde getittirir ztn o sana fiyatıda soler internetten cep telefonu alınmaz!

--------------- Ekleme ---------------

biri daha konu acmıstı 450 tlye n96 almıs internetten :D çin malı kullanılmıs gelmiş sıfır orjinal gelicegi yerde buda başka bi örnek bende kapak almıstım 10 tlye delikli gözüküyor fotolarında bana gelen deliksiz adama msj attım cvp bile vermedi haram olsun ama.

del_carmen

Üye
aynen o kıyas iletişim denen .... lerden bende aldım bı tane

lanet olsun ama berbat bir telefon
Nokia 6300 neyıme yetmıyordu .(

haram olsun verdıgım para...

asi430

asi430

Üye
bilgilendirme için sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt