Haber Telefonlara yine zam geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Birader 30-40 yıllık kemal sunal filmindeki sahne geldi aklıma :D zam zama zam zam zam :D bir ülke bir konuda hiç mi ilerleme kat etmez :D yönetime falan lafım yok ama bazı uyanıklar zam ayağına milleti iyi yoluyor bu önceden de vardı şimdi de var. Yönetimle alakası yok.
Ve lütfen kimse bana yerli ayağıyla gelmesin parçaları alıp bende birleştiririm telefonu burada zor değil o.
Belirli Bir Parça Vs TRde Üretilip Montajlanıyorsa Sanırım Bu Oran Mı Neyse %51 İ Yerli İSe Cihazin Yerli Diye Anılıyor İsimleri.

PALA.

PALA.

Üye
Belirli Bir Parça Vs TRde Üretilip Montajlanıyorsa Sanırım Bu Oran Mı Neyse %51 İ Yerli İSe Cihazin Yerli Diye Anılıyor İsimleri.
Arçelik marka bilgisayar, tv, eşya aslında grundig olduğunu daha önce söylemiştim.
Mesele şu işlemci-ram-pcb gibi bileşenler ve bunları toplayan makinalar ülkemize getirilir burada birleştirme işlemi yapılır üzerine patent basılır. Düşünsenize bu üretimi yapan makinaları kim yapıyor? Makinalarda ithal.Böyle olunca ha ithal olmuş ha yerli. Casper laptoplardan kim memnun alakasız donanımları takıp devlet dairelerine sattılar.

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Herkes şikayetçi ama ben sokakta 1000 tl den aşağı telefon kullanan görmedim. Ben fakirim diyenin elinde bile 2000-2500 tl lik telefon. :D:D
Hangi semtte oturuyorsunuz benim cebimde 280 tl ' lik telefon alıyor

The Pancar

The Pancar

Üye
şimdi, zam var zamcık var

• Beğen
Tepkiler: Onur K.

MaxipmaN

Üye
zamlı telefon alamıyorsanız 4s yiyin.

• Beğen
Tepkiler: Onur K. ve MAERKEK
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
bu işler böyle gelmiş böyle gider

cemaslan188

Üye
iyice soydular bizi

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
nasıl bir konuysa her son cevaplara çıktığında tekrar zam gelmiş gibi hissediyorum

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar, Onur K. ve PALA.
Bülent872

Bülent872

Üye
Reisimiz sağolsun öyle demeyin hergün Suriyeli geliyor onlara kim bakacak.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve SoulsEagle
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yetmez ama zama devam. Bize bu vergiler az bile. Şöyle hava parası alsınlar. Bir çip taksinlar her nefes almak dakika da 1 kuruş. Saatte 60 kuruş , 24 saatte 1440 kuruş. Ayda 43200 kuruş. Birde buna kdv ve ötv ekle miisssssssss.....

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
birtane vergi olucagı yerde saçma sapan vergilerle bir telefona iki cihaz parası ödüyoruz

Üst Alt