telefonda sorun yardım edin S.O.S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
başka bir 6600 a taktım u yg. kapandı apparcserverth read hatası veriyor sürekli

tantini

tantini

Üye
kardesim gel söyle yapalim; sen simdiye kadar sakladigin bilgilerden vazgec...

kartini bir kartreader a tak; bilgisayardan göründügünde kartin;
bilgisayarim>senin kart(adi nasil görünür ilmiyorum?) sag tikla; formatlama de... ordan da hizli formatlama secenegini doldur we islemi bitir.. daha sonrada karti telefona takip tekrar format etmen gerekecek(sekillendirmedir aslinda)

benden simdilik bukadar.. umarim ise yarar.. takibedecegim konuyu sorun olursa dewam et yazmaya... kolay gelsin.. :good:

Yanlislari düzeltelim.. saygilar..:good:

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım iyi hoşda kart readeri nerden bulacağım yokki bende o cihaz

zuntikam

Üye
arkadaşım sorun yuklediğin playerda o player ı kaldırman gerekiyor başka bir tlfnda kartı görebiliyorsan önce bi file explorer la E:system/app klasörüne git
oradan o playerın klasörünü sil dahasonra E:system/install klasöründen sis uzantısını da sil ondan sonra problem kalmaz inşallah

toygar6

toygar6

Üye
ferdix5 dosya yöneticinden proğramları kaldır sonra rahatlar ve daha sonra her önüne gelen proğramı kurma tele bazen böyle sorunlar çkartıyor. olmazsa format atarsın . dediğim gibi her proğramı yükleme tele

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok teşekkür ederim ama anlatamıyorum galiba kartı 2 tane 6600a taktım kart takılı başlatıldığında galeri rehber hiçbirisine giremiyorum fexplorerı nasıl çalıştırıp sileyim yada dosya yöneticisini nasıl çalıştırayım galeriye girilmiyor ya kart readerla yapmam lazım yada foto makinesinde deniyeceğim olmazsa götürürüm herhalde telefonla olmuyor kısa yolu yok herhalde kart formatlamanın

flyhinta

Üye
ferdix5 kardeş aynı sorun bugün benim 6600 da da oldu...hafıza kartını çıkarınca çalışıo,hafıza kartını tekrar takınca 'uygulama kapandı apparcserverth read' diyo.çıkan yazıya tamam dememe rağmen tekrar çıkıyo bir türlü sorunu halledemedim

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım most wanted yüklediysen ondan olmuştur ben buldum sorunun kaynağını bidaha wolf_night kardeşin verdiğinden başka dosya yüklemem götürdüm kartı aldığım yere değiştirdim yenisini verdi sorunda çıkarmadı sağolsun reader varsa onunla formatla yoksa telefonda olmuyor çok denedim ve çok sinir bozucu :)

flyhinta

Üye
card reader da formatladım oldu,dediğin gibi most wanteddan oldu heralde

akrepkore

akrepkore

Üye
aynı sorun bendede oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt