telefonda sorun yardım edin S.O.S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
telefonda sorun yardım edin S.O.S
arkadaşlar bu siteden birkaç program yükledim 512 mb hafıza kartıma telefonu kapatıp açtığımda çok yavaş açılıyor kartı çıkarıp açtığımda sorun yok hafıza kartını takılı iken telefonu açtığımda telefondan hiçbirşey çalıştıramıyorum galeriye bile girilmiyor sadece tuşları kullanabiliyorum tuşları kullanarak sadece hafıza kartını formatlayabilir miyim lütfen yardım edin

onuer007

onuer007

Üye
ya bak şöyle düşün : bilgisayara program yukledıkce yavaslar ve ııce yuklendıgınde format atarsın oda bungıbı eger acılmasında problem yoks format atma.

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım iki türlü formatıda kart takılı iken attım etki etmedi mesele kartta karta ulaşıp programları kaldırmam gerek veya kartı formatlamalıyım bu işi nasıl yapabilirim lütfen yardım edin daha yeni aldım kartı :(

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
sorunu daha açık yazayım tlf. açılıyor çok yavaş açılınca galeri rehber kamera hiçbirşey açılmıyor menü tuşuna basılı tutarak dosya yöneticisine bakıyorum ptplayer main phone falan çıkıyor ama turuncu biçimde çık dediğimde çıkmıyor ardarda sistem hatası veriyor bazende telefonu resetliyor anlıyacağınız telefondan normal olarak karta ulaşamıyorum nasıl kartı formatlayabilirim lütfen yardım etsin biri

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
lütfen biri yardım etsin daha kartı alalı bir hafta olmadı çöpemi atacağım

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
cevap verecek kimse yokmu forumda yahu hay ben böyle işin be yarın götüreceğim kartı aldığım yere

timurlenk_55

Üye
kardeşim telefonun markası ne onu sole bakım bende ona gore sana bişeyler solim hade bakem

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 6600 lütfen yardım et yandım daha 1 hafta olmadı kartı alalı

Exalans

Exalans

Üye
virüs proğramı varsa kaldır ondandır ama tüm virüs prolarını ve sistemin için klasörlerinide

timurlenk_55

Üye
ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefonu kartsız açıtığımda sorun yok hatta başka kartla açtım yine birşey yok o yeni kartımı takınca böyle oluyor en son nfs most wanted yüklemiştim sonra böyle oldu kartı takıp telefonu açtığımda galeri rehber hiçbirşeyi açamıyorum nasıl sileceğimki dosyaları oyuzden kartı formatlamak için sadece kısayol varmıdır diye arıyorum başka çarem yok galiba kart takılı iken iki tür formatıda attım karta etki etmiyor kartı nasıl açabilirim veya formatlarım aslında kartı taktığımda tarama yapmasa yani sadece kart takılı dursa içinden hiçbirşey başlatılmasa açar formatlarım ama bunu nasıl yapacağım bilmiyorum ?

onurt

Üye
eger bi yanlışım warsa duzeltin ama 6600 lara 512mb hafıza kartı takıldıgında takılma yapmiomuydu..

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
walla gayet güzel çalışıyordu bilemiyorum artık gitti ?

onurt

Üye
dostum elinde başka bi hafıza kartı warsa onu dene.. eger onda takılma yapmıosa 512likte bi sorun wardır demektir..

ya da aldıgın yere gotur derdini anlat ..değiştirsin..

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
başka kart takmı telefonun orjinal kartını sorun yok

timurlenk_55

Üye
neyse bak şimdi önce tele format atıcaz okey şimdi *#7370# bu tel için hafıza kartı için ise menü-ekstra-hafıza bunları yap hafızaya girince de seçenekler deyip haf.kartını biçimle var ona girince işlem tamamdır kardeşim ama telefonda şarj olsun okey hadi hayırlı akşamlar.

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
daha bir hafta olmadı götürsem aldığım yere sorun çıkartmaz değilmi ortasında bir badrolü var onu çakartmazsan herzaman getirebilirsin demişti sorun çıkartırsa döverim adamı :) yarın götüreceğim olmazsa markasıda kingston iyidir diye aldık varya :)

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
timurlenk_55' Alıntı:
neyse bak şimdi önce tele format atıcaz okey şimdi *#7370# bu tel için hafıza kartı için ise menü-ekstra-hafıza bunları yap hafızaya girince de seçenekler deyip haf.kartını biçimle var ona girince işlem tamamdır kardeşim ama telefonda şarj olsun okey hadi hayırlı akşamlar.
kardeş bunu biliyorum teşekkür ederim hem bunu yaptım hemde *+3+yes+on off ile hard format attım yine sorun aynı

onuer007

onuer007

Üye
msnde goruselim ben yardım edeyım.

ferdix5

ferdix5

Üye
    Konu Sahibi
[email protected] adresim yapacak birşey kalmadı galiba yarın götüreceğim kartı geri inşallah sorun çıkartmaz adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt