hotboy_78
Üye
çeşitli forumlarda rom u işletim sistemine benzetmişler yani kısacası şöyle diyolar aldığın telefon xp eğer rom olmazsa win 7 ye yükseltemiyosun ? ne kadar doğru ?
peki bu adamlar niye 1 gb rom gibi bir açıklama ekliyor yani rom un 1 gb olması diğer standart romlardan daha iyi olması ve doğal olarak telefon performansının üst düzey olması mı demek ?
yeminle bilmediğimden soruyorum gıcıklık olsun diye değil.
Kısacası rom olmazsa telefon olmazYani olur ama işe yaramaz
![]()
1- S2 2-X S 3-Nexusyanı rom yazmasalarda telefonda rom var demı.rom fazla bi işe yaramıyo mu?bende bu konu hakkında cok kararsızım.bide sizce galaxy s2,galaxy nuxus,xperia s i sıralama yapsanız ilk 2ve 3.ye neyi koyardınız her yönu ıle?
1- S2 2-X S 3-Nexus
Telefondaki Rom Stock rom..Bu orijinal romdur..Sonradan yüklemek istediklerimiz mesela resmi olmayan JB romu..Bu Custom Romdur.
Nasıl yok yahu var tabii onda da..guncelleme de bir sıkıntı olmaz merak etme onunla bir alakası yok.rom hepsinde var bunlarin takma kafaya kim dedi yok diye ?
baktıgımda rom yazmıyo da ordan dedım bide hatalar varmıs sarı leke gıb
1.nesilde hatalar var evet denk gelmezsin umarım..Ama sıfır alırsan sarı leke hatası sanırım 2. nesilde yok..0 alırsan sıkıntı olacağını sanmıyorum.baktıgımda rom yazmıyo da ordan dedım bide hatalar varmıs sarı leke gıb