Telefonda çekiş gücü arıyorsanız konuya bakın.

Sponsorlu Bağlantılar

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda çekiş gücü arıyorsanız konuya bakın.
Merhaba,arkadaşlar.Ulkemizdeki 3 gsm operatörü her ne kadar 4 çektiğini idda etsede 3 şirketde kapsama sorunu yaşıyor.Aslında bu sorun büyük oranda kullandığımız cihazlarlada ilgili.Cihaz ureticileri her nedense çekim gücünü minimum seviyede tutuyor.Yani en azından yakın zamana kadar boyleydi.Bundan yaklaşık 3 ay önce Samsung Galaxy Ace aldım.Cihaz zaten donanım ve yazilim olarak mükemmel bunu tartışmaya gerek yok ve birde bugünlerde fark ettiğim birşey cihazın çekim gücü harika.Ben Avea kullanıyorum diğerleri hat ile doğru düzgün konusamiyorken benim cihaz 3,4 diş hatta cihaz üzerinden bilgisayarla kesinti yasamadan internete bile giriyorum.Bunu sizlerle paylaşmak istedim.Bir sürü para verip cihazlar alıyoruz para kolay kazanılmıyor tam karşılığını alamıyoruz bazen ama Ace sizi yarı yolda bırakmayacak.İyi günler.

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia N9'un kasası nedeniyle çekim gücü diğer telefonlardan daha kuvvetli olduğu iddia ediliyor.

hitafnalsa

Üye
bende çekim gücü ile alakalı püf nokta verecen diye okuyorum.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Evet düşük seviyede tutuyorlar çünkü tutmak zorundalar. Senin dediğin olay SAR değeri ile alakalı birşey. SAR değeri ne kadar artarsa çekim gücüde o oranda artacaktır ama üretici firmalar yasal olarak belli sınırlar içinde yapıyorlar. Sen diyeceksin ki Ace 'i yasal yapmadılar mı alakası yok atıyorum SAR değer 1-5 arasında olacak deniyor kimisi 1 yapıyor kimisi 3 kimisi 5 (SAR değerleri daha farklıdır gerçekte). Her neyse SAR değerinin artması demek telefondan aldığımız radrasyonun artması demektir. Belli bir orandan sonra insanda zarar verildiği düşünülmekte. Tabi bunun olumlu yada olumsuz kanıtlanmış bir durumu yok gerisi sizin zarar verdiğine yada vermediğine inanmanızla ilgili bir durum.

bsliali

Üye
.......

Üst Alt