Telefona hoparlör bağlarken prizde patlama oldu :( telefonda nokia yazısı çıkıyor öyle kalıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rew_rewzer

rew_rewzer

Üye
    Konu Sahibi
Telefona hoparlör bağlarken prizde patlama oldu :( telefonda nokia yazısı çıkıyor öyle kalıyor :(
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Benim bir sorum olacaktı. Daha şimdi teledona kulaklık girişinden bir hoparlör bağlayacaktım
. Kabloyu kulaklık yerine taktım ve hoparlörün fişini prize takarken birden prizde patlama oldu . Telefonumun markası c6-01 ve telefonda önce beyaz ekran çıktı testing mode yazıyordu. ben korktum kapattım telefonu sonra açma tuşuna basınca nokia yazısı çıkıyor orda öylece kalıyor . Lütfen yardım edin sizce ne olmuştur . :( Cevap verenlere şimdiden sevgilerimi yolluyorum.

Rygebin

Rygebin

Üye
şöyle olabilir hard yanmış olabilir. Ellektirikolaylarında genelde bu sorunla karşılaşılabir yetkili servise götür hallederler ama sana pahallıya patlayabilir onuda söyleyim

rew_rewzer

rew_rewzer

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolasında. Mesela ne kadara olur ?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
ahhh be kardeşim onun içinmi millet 5 tl lik bi aksesuarı 50tl ye alıyor bak yetkili servise göndersen bile büyük ihtimal kullanıcı hatası derler morelini bozmak gibi olmasında devreler yanmıştır sakın telefoncuya verme yetkili serviste yaptır

rew_rewzer

rew_rewzer

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu yaparlar yani servise verirsem benim derdim bu şu anda ya ..

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Öncelikle merhabalar,Hocam bilgisayarına telefonu bagladiginda görüyorsa tamam sorun yoktur diyebilirim.Telefona ölü flash at düzelebilir.Testing mode flen cıkması gayet doğal bir durumdur biz telefona flash atarken bu yazılar hep karşimiza cikiyor bende c5-03 kullaniyorum flashlarken hep uyarırız üyeleri flash işlemi yaparken ne kapatın nede ekrana dokunun, hoparlör telefona manyetik titreşimlerle içindeki hafızayı nasıl olduysa flashlamış yani bir anlamda sıfırlamış olabilir keske ellemeseydin açılırdı telefon ama olan olmus nese artık.Jagda sorun olabilir kulaklık dinleyeceksen jag"ını deyiştirmeni tavsiye ederim.Dediğim Yöntemlerle yapılmyorsa arkadaşların dedigi gibi servise ver yada ugrasmayacaksan cıkar elinden...

Astrosman

Astrosman

Üye
Geçmiş olsun. 220 volta mi soktunuz....

• Beğen
Tepkiler: rew_rewzer
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Öncelikle merhabalar,Hocam bilgisayarına telefonu bagladiginda görüyorsa tamam sorun yoktur diyebilirim.Telefona ölü flash at düzelebilir.Testing mode flen cıkması gayet doğal bir durumdur biz telefona flash atarken bu yazılar hep karşimiza cikiyor bende c5-03 kullaniyorum flashlarken hep uyarırız üyeleri flash işlemi yaparken ne kapatın nede ekrana dokunun, hoparlör telefona manyetik titreşimlerle içindeki hafızayı nasıl olduysa flashlamış yani bir anlamda sıfırlamış olabilir keske ellemeseydin açılırdı telefon ama olan olmus nese artık.Jagda sorun olabilir kulaklık dinleyeceksen jag"ını deyiştirmeni tavsiye ederim.Dediğim Yöntemlerle yapılmyorsa arkadaşların dedigi gibi servise ver yada ugrasmayacaksan cıkar elinden...

aynen yada eger uzun iş diyorsan nokia software updateri gezginlerden indir kur tabi pc suitede kurulmuş olması lazın pcde sonra bağla telefonu yazılımı güncelle tamam kolay gelsin inş. problem çözülür

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bence jak yakınlarında ne kadar devre kartı varsa yanmıs olabilir ve karttaki sorun sonucu telefonun rom'u hasar görmüs ve test moduna geçmis olabilir.
Servise ver bence hasar büyük..

rew_rewzer

rew_rewzer

Üye
    Konu Sahibi
Zaten yanık kokusu geliyordu telefondan bugün servise verdim zaten ya bakalım ne olacak.

----------Eklendi @ 21:04:49 ---------- Yazıldı @ 21:03:30 ----------

Geçmiş olsun. 220 volta mi soktunuz....
sagoloasın Evet kardesm ya 220

----------Eklendi @ 21:07:05 ---------- Yazıldı @ 21:04:49 ----------

Evet hocam bilgisayar görüyor ve telefonda nokia yazısı çıkıyor usb ile bağladığım zaman .

Emre-45

Emre-45

Üye
Kardesim bilgisayar goruyorsa keske phoenix ile yazilim yukleseydin cok buyuk ihtimal acilirdi.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
rew_rewzer telefon eline ulaştımı hocam?Birde 20 günü geçerse yenisini alabiliyorsun ama iş günlerini saycaksın :)

rew_rewzer

rew_rewzer

Üye
    Konu Sahibi
rew_rewzer telefon eline ulaştımı hocam?Birde 20 günü geçerse yenisini alabiliyorsun ama iş günlerini saycaksın :)
Yok daha gelmedi hocam. Bu arada nasıl yani 20 iş günü içinde gelmezse yenisini mi vermek zorundalar. :D

PremiumWork

PremiumWork

Üye
c6-01 de önde kamera var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt