telefona atılan mp3lerin kareli yada rakamlı olarak çıkması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sado826

sado826

Üye
    Konu Sahibi
telefona atılan mp3lerin kareli yada rakamlı olarak çıkması
5800dan aktardıgım bazı mp3ler N8de kareli yada rakamlı olarak çıktı düzeltemedim acaba ne yapabilirim ?

trontr

Üye
ben tag scan diye bir program buldum. mp3lerin sanatçı isimlerini başlıklarını albüm isimlerini onda düzenliyorum. o türkçe karakterleri kabul ediyor

----------Eklendi @ 12:02:42 ---------- Yazıldı @ 12:01:49 ----------

hatta tekrar buldum senin için

• Beğen
Tepkiler: sado826

pzero

Üye
sorun bendede var maalesef

sado826

sado826

Üye
    Konu Sahibi
ben sorunumun çözümünü buldum şöyleki parçayı bilgisayarda sağ tıklayarak özelliklerden düzelttim adını o şekilde telefondaki parçayı pc atıp o şekilde

pzero

Üye
ben sorunumun çözümünü buldum şöyleki parçayı bilgisayarda sağ tıklayarak özelliklerden düzelttim adını o şekilde telefondaki parçayı pc atıp o şekilde
<br />
<br />
Bilgisayar bilginiz ne kadar bilmiyorum ama Özelliklerden düzelttim diyorsunuz. telefona atılan şarkılar zaten düzenlidir. Sorun o değil Sorun ı,ş,ğ,ç harfleri göstermemesi.

sado826

sado826

Üye
    Konu Sahibi
özelliklerden başlık kısmında problem vardı bende çince filan çıkıyordu o şekilde dierlerinide o şekilde yaptım pc atıp düzeltip tekrar attım göstermeyenlerde düzeldi şahsen ;)

Anußis

Anußis

Üye
Büyük İ harfi Büyük Ş harfi vs. s60v5 de de göstermiyordu s^3 de de göstermiyor. ğ harflerinide küçüklerini gösterebiliyor sadece buna çare varmı bilmiyorum . Mp3tag programı ile iyice düzenleyebilirsin ancak dediğim gibi ünlü harfleri büyük olarak yazma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt