Blue Coral Galaxy S7 edge akıllı telefon Avrupa pazarında satışa çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Blue Coral Galaxy S7 edge akıllı telefon Avrupa pazarında satışa çıktı
Geçtiğimiz sene batarya fiyaskosu ile Samsung'a milyarlarca dolar zarara neden olan Galaxy Note7'nin sunulduğu renklerden birisi de Blue Coral adındaki yeni mavi renk olmuştu. Oldukça ilgi gören bu renk Galaxy Note7'nin piyasadan toplanması sonrasında Galaxy S7 edge'ye geldi ve firma son dönemde Galaxy S7 edge'yi farklı bir çık renkte sunarken, bunlardan birisi de Blue Coral olmuştu.



Blue Coral Galaxy S7 edge, gelen bilgilere göre şimdi de Avrupa pazarında teknoloji meraklılarına sunuldu. Avrupa'da ilk ülke ise İngiltere olurken, ilerleyen günlerde de bir çok yeni ülkede satışa çıkması bekleniyor. Kısa süre önce Blue Coral Galaxy S7 edge ayrıca Hollanda'da da Samsung'un sitesinde listelenmişti. Ancak henüz satışa bu ülkede çıkmış değil.

Ayrıca şunu da belirtmemiz lazım; 28 Şubat tarihine kadar Blue Coral Galaxy S7 edge satın alanlar ayrıca ücretsiz olarak Samsung Gear Fit 2'ye de sahip olacak.

Samsung'un Galaxy S7 edge akıllı telefonu, 2016'nın en çok satan modellerinden birisi olurken, cihazın teknik özeliklerine bakacak olursak eğer, 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde iki yanı kavisli Super AMOLED ekran içeriyor. Ayrıca akıllı telefon 4GB sistem belleği ve 32GB / 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi yer alıyor.

12MP arka kamera ve 5MP ön kamera Galaxy S7 edge'de yer alırken, İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmalllow olarak belirlenmiş. Kısa süre önce Android Nougat güncellemesi de sunulmaya başlanmıştı.
 


Üst Alt