Öneri Telefon Yere Düştü Ekran Paramparça

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Yere Düştü Ekran Paramparça
Dersane dönüşü otobüs bekliyorum bir otobüs geldi ama benim otobüsüm değil bir adam yetişmeye çalışıyordu galiba bana çarptığı gibi telefon elimden fırladı ekran üstü yere çakıldı. Dokunmatik panel paramparça oldu dokunmatik çalışmıyor ama ekranda telefonda bir sorun yok birde yamuldu galiba telefon bana öyle geliyor. Kvk ya götürsem garantiye girermi ? Şans üzerine şans. Sınavdan kötü al birde üzerine telefon paramparça :s

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çok geçmiş olsun.
Bu tarz şeyler garanti kapsamına girmiyor, ayrı sigorta/kasko vb yaptırmış olmak gerekiyor.
Dokunmatik ve ekran hasarı ciddi boyuttaysa 200-300 TL'ye yakın bir masraf çıkabilir.
Umarım en ucuza kurtulursun bu işin içinden.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
esmeran3

esmeran3

Üye
150-200 e halledersin nokianın dokunmatik ekranları samsung iphone vs. cihazlarındakinden ucuz onlar gibi telefonun fiyatı kadar fiyat çıkarmıyorlar. :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bizimde bugün sınav vardı az kalsın merdivenden inerken benimkide düşüyordu telefon yeterince çizik zaten. Tek tesellim sınav fena değildi.
Dersane dönüşü otobüs bekliyorum bir otobüs geldi ama benim otobüsüm değil bir adam yetişmeye çalışıyordu galiba bana çarptığı gibi telefon elimden fırladı ekran üstü yere çakıldı. Dokunmatik panel paramparça oldu dokunmatik çalışmıyor ama ekranda telefonda bir sorun yok birde yamuldu galiba telefon bana öyle geliyor. Kvk ya götürsem garantiye girermi ? Şans üzerine şans. Sınavdan kötü al birde üzerine telefon paramparça :s
Bu arada tel ne?

komando04

komando04

Üye
Adama bişey demedinmi geçmiş olsun

turbocore35

turbocore35

Üye
adamdan alsaydın ya parasını geçmiş olsun 200 250 tl gibi bir fiyata hallolur diye düşünüyorum .:D.

enterneoll

enterneoll

Üye
telefon nokia 520 sanırım demekki nokialarda o kadar dayanıklı değil

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o konuda kıyaslamak biraz değişik olur çünkü bir çok neden var benim aklıma ilk gelen yerde sivri çivi tarzı bir şey varsa ve cama geldiyse dayanamaz diye düşünüyorum bu hangi telefon olursa olsun sana büyük ihtimal öyle oldu yerde bir şeyler vardır düz bir zeminde o kadar kolay kırılmazda

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Nokialar sağlam değil ha :)
kendim kaç defa yaşadım insanlar telefon dusunce korkar bir telaş yaşar o bende yok çünkü mermere ekran ustu düştü merdivenlerde sekti , otoparkta yüzüstü düştü hala bende ama masadan düşen galaxy nerelerde acaba :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Nokialar sağlam değil ha :)
kendim kaç defa yaşadım insanlar telefon dusunce korkar bir telaş yaşar o bende yok çünkü mermere ekran ustu düştü merdivenlerde sekti , otoparkta yüzüstü düştü hala bende ama masadan düşen galaxy nerelerde acaba :)
sen cep telefonu kullanma bence :D en iyisi ev telefonu sana

emreeozden

emreeozden

Üye
geçmiş olsun 1 ay önce bende lumia 820 yi düşürmüştüm iç ekran kırılmıştı 140 tlye yaptılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Sadece dokunmatik panel kirildi. Ekranda bir sorun yok. Maddi durumumuz cok iyi degil yan sanayide yaptirmak istemiyorum. Adamla konusamadim ozur dilemeden otobuse bindi zaten. Ne yapaacagimi bilmiyorum kullanmak icin yedek telefonda yok. Haftaici 3 gun dersanedeyim telefon sıksık lazim oluyor. Ne yapacagi m ben ya :( orjinalmidir acaba buradan alsam 30tlye taktirsam 80tlye siyrilirim. Garanti disina cikar ama o zamaan dimi yetkili servisin disinda mudahele var diye

esmeran3

esmeran3

Üye
eğer orjinalse çok güzel bi fiyat yani.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
nokia care bayisine gidip taktıra bilirsin hemen bence telefonu bırakma orada zaten uzun sürecegini sanmıyorum o yüzden diyorum eğer çok uzun sürerse yedek telefon iste servisten verirler ancak bana göre direk yaptır eline al servisten elinden geldiği kadar uzak dur bulaşma derim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bana çarpıp da 1020 yi o hale getirseydi o geç kaldığı yere asla varamazdı :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, FeRhAt0152, alical33 ve 1 kişi daha

Üst Alt