telefon yeniden başlama problemi nasıl çözülüyor bilen varmı (5800--n97) problemleri...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bygokhan

bygokhan

Üye
    Konu Sahibi
telefon yeniden başlama problemi nasıl çözülüyor bilen varmı (5800--n97) problemleri...
arkadaşlar 5800 da ve n97 lerde oldugunu öğrendim bizzat şu an n97 kullanıyorum beş dakkaya varmaz yeniden başlıyor bu problemi bilen varmı ne yapmalıyız lütfen yardmcı olun

marist

marist

Üye
Bende N97 kullanıyorum böyle bir sorun yok bende. Sadece bazen ram yeterSiz kalıyor ve telefon donuyor ondan sonra reset atıyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ramblow programı ile arada sırada hafıza temizliği yapman telefonu rahatlatir, telefonda cana can katar :)
birde yükledin bir programda buna sebep oluyor olabilir. Yedekleme yapıp telefona hard format atmayı düşünebilirsin.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Telefonu yeni aldığımda N97 mini de aynı hata vardı, özellikle klavyeyi açınca sim kartı reddedip kapanıp hatsız modda geri açılıyordu. Yazılım güncelleme kısmında Telefona yazılım güncellemesi olduğunu farkedip, yazılımı güncelledim sorun kalktı.
Senin problemde büyük ihtimal yazılımla alakalıdır. Yazılımı tekrar yükle

Süleyman

Süleyman

Üye
Öncelikle telefonunda QT yüklümü? Yüklü ise nereye yüklü telefon hafızasına mı hafıza kartına mı? Eğer QT yüklü ve telefona hafızasında ise telefon kendini çok fazla kasıyor. Benimde bir aralar QT telefon hafızasındaydı çoğu şeyde telefon kendine reset çekiyordu. En basit örnek video izlerken telefon kendine reset atıyordu. QT yi kaldırdım sorunda ortadan kalktı. Telefon hafızasını sadece QT mi dolduruyor? Tabiki de hayır. Yani uzun lafın kısası telefon hafızasını programlarla doldurma. Eğer telefonuna program yükleyeceksen hafıza kartına yükle.

bygokhan

bygokhan

Üye
    Konu Sahibi
Orj fw yükleryüklemez bu sorun daha program yükleme şansim olmadi galiba nand hafiza da sektör bozuk o kisma gelince yapiyor gibime geliyor. Nand la ilgili hiç birşey bilmiyorum yardim edin..

- - - Eklendi - - -

hiç kimsenin basına gelmiyor bi banamı oluyor bu ??

Süleyman

Süleyman

Üye
Orj fw yükleryüklemez bu sorun daha program yükleme şansim olmadi galiba nand hafiza da sektör bozuk o kisma gelince yapiyor gibime geliyor. Nand la ilgili hiç birşey bilmiyorum yardim edin..

- - - Eklendi - - -

hiç kimsenin basına gelmiyor bi banamı oluyor bu ??
En iyisi sen telefonuna orjinal yazılımı bir daha yükle. Anlatım forumda "CFW den OFW ye dönüş" şeklinde mevcuttur. Sen orada yazanları kendi telefonuna göre uygula ve yazılmı tekrar telefonuna at

bygokhan

bygokhan

Üye
    Konu Sahibi
yapıyorum hemde kac kez yaptım ama olmuyor. tek care garantiye göndermek sağolun yinede

bygokhan

bygokhan

Üye
    Konu Sahibi
bakalım garantiye gönderiom yarın neler olacak ... ()() not hiç bi şekilde düzelme olmadı en son bulduğum bilgi şu : telefon hafızası ((nand memory)) nın bi sektörü nün okunmaz yada bozuk olmasından dolayı bu yeniden başla ma sorunu oluyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt