Artık benimki de yanıyor. Klimanın olduğu yerlerde kullanıyorum800 MHz'nin zararları. Telefona fan ve altın bir batarya lazım
![]()

[color=ındigo][sıze=3]yedek çin alıyım bence.çünki hep oyle kullanıyorm.yedek orji alınca yıne bi sure sonra uçacaaakçin alırsam 5-10 liraya bozulunca bida alarım :d nekadarki çin malı?[/sıze][/color]
[color="ındigo"][sıze="3"]yedek çin alıyım bence.çünki hep oyle kullanıyorm.yedek orji alınca yıne bi sure sonra uçacaaakçin alırsam 5-10 liraya bozulunca bida alarım :d nekadarki çin malı?[/sıze]

) ama mesela geçen gün mangal yakacaktık,telefonu internete bagladım 5 dk sonra mangala gerek kalmadan etleri pişirebilme imkanı bulduk
şaka da belirtmek istedigim internete baglayınca ekstra ısınır.hele birde internete baglıyken şarja tak bak nasıl yanıyor
.Aynen dediğin gibi oluyor..bende her zaman bi sıcaklık var(telefonum çok sıcakkanlıdır) ama mesela geçen gün mangal yakacaktık,telefonu internete bagladım 5 dk sonra mangala gerek kalmadan etleri pişirebilme imkanı bulduk
şaka da belirtmek istedigim internete baglayınca ekstra ısınır.hele birde internete baglıyken şarja tak bak nasıl yanıyor
.
Bizim telefonlara dahili bir fan gerek.

bende her zaman bi sıcaklık var(telefonum çok sıcakkanlıdır) ama mesela geçen gün mangal yakacaktık,telefonu internete bagladım 5 dk sonra mangala gerek kalmadan etleri pişirebilme imkanı bulduk
.

Hmm sağol abi içimi rahatlattın. gprs deneyım bakalım yavaşlamazsa net sorun yok. Olmazsa batarya yolu gözükür..3g yi kapatıp gprs ile cepnet bağlantısı kurarsan telefonun ısınmaz. Benim telefonum 1 yıldır günün 10 saati pcye bağlı cepnet yüzünden, bataryamda bir sorun olmadı. Telefon bi yere kadar ısınıyor yanmaz diye düşünüyorum.
Hmm sağol abi içimi rahatlattın. gprs deneyım bakalım yavaşlamazsa net sorun yok. Olmazsa batarya yolu gözükür..
Evet bizde onu tartıstık oncekı mesajlara bakarsan
abi çin malı en dandiğinden bi batarya alsan telefon bilgisayara bağlıyken onu taksan normal kullanırken orjinali kullansan iyi değil mi?

hayır duşmedı cepnetın hızı belli çunkı. ama fazla fark yok gibi. sorun telın hemen sarz olması. takar takmaz sarz olmasını engellemem lazım.3g yi kapatırsan hızın yarı yarıya düşer.
Evet bizde onu tartıstık oncekı mesajlara bakarsan![]()

tüh kaçırmışız![]()