Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiyesi
Düşük çözünürlüklü (720p gibi) ve yüksek donanımlı bir telefon arıyorum tavsiyeleriniz neler iphone hariç ?

enesrsln

enesrsln

Üye
Kardeş bende senin gibi bir cihaz arıyorum. General mobile discovery ile Galaxy win arasında kaldım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu iki cihazdan ben gm yi tavsiye ederim

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ekran sorun değil ise note 2 öneririm :oke:

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bende senin gibi bir cihaz arıyorum. General mobile discovery ile Galaxy win arasında kaldım
Gm discovery real racing 3 gibi oyunlarda kasıyor bana oyunlarda kasmayacak güçlü bir telefon lazım. Galaxy s4 düşündüm fakat gpu'su 1080p çözünürlük için yeterli olmadığı için vazgeçtim

fingerback5

fingerback5

Üye
iphone 5 al

Türe

Türe

Üye
iPhone 5 ya da Note 2

Kerim.

Kerim.

Üye

Gm discovery real racing 3 gibi oyunlarda kasıyor bana oyunlarda kasmayacak güçlü bir telefon lazım. Galaxy s4 düşündüm fakat gpu'su 1080p çözünürlük için yeterli olmadığı için vazgeçtim

Yoo kasmiyor

achambo

achambo

Üye

kasmıyoki:hmmm iphone 5 al kasmasın istiyosan

- - - Eklendi - - -

Düşük çözünürlüklü (720p gibi) ve yüksek donanımlı bir telefon arıyorum tavsiyeleriniz neler iphone hariç ?

dediğin gm discovery işte:ehe

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi

kasmıyoki:hmmm iphone 5 al kasmasın istiyosan

- - - Eklendi - - -

dediğin gm discovery işte:ehe
Gm discovery için bir ön yargı var bende nedense :D telefoncuda falan denk gelirse deniyicem

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş sen ilk önce bütçeni bize açıklar mısın

Baskentliia

Baskentliia

Üye
çözünürlük istiyorsan sony xperia serilerine bir bak