harmless07
Üye
-
Konu Sahibi
-
Peki memnun musun telefondan?şarj için z2 veya z3 compact diyolardı z2 aldım hakkatende süpper gün sonu 30 şarj kalıyor öyle şarj etmemek için zorla birtriyorum şarjı.
Bende Z2 kullanıcısıydım şarjı olsun, ön kamerası olsun, kutudan çıkan o süper ötesi kulaklık olsun gerçekten tatmin edici ama arka kamera pek tatmin edici değil gibi :/ Z2 ve ya ekran boyutu önemli değil diyorsan z3 compact a bak derim.Peki memnun musun telefondan?
Arka kamera idare etsin yeter ekran boyutuda ne fazla buyuk olsun ne cok kucuk sen hangisini onerirsin z2 ve z3 compact in arasindaki tek fark ekran boyutu mu?Bende Z2 kullanıcısıydım şarjı olsun, ön kamerası olsun, kutudan çıkan o süper ötesi kulaklık olsun gerçekten tatmin edici ama arka kamera pek tatmin edici değil gibi :/ Z2 ve ya ekran boyutu önemli değil diyorsan z3 compact a bak derim.
note 4 de cok buyuk kardesim hosuma gıtmıyor2. el note 4 alabilirsin
Neden z2 peki?z2 diyorum bende windows phonen geçtim tabii zor alışıyorum ama kesinlikle öneriyorum z3 compact alma z2 en iyisi.
Z2de 3 gb Z3 compactta 2 gb ram var ama 1 gb ram eksikliğini hissetmezsin. İkinci olarak ekran boyutu ve çözünürlüğü gibi farklar var Z3c 720p, Z2 1080p ama bu bir eksi değil tam aksine Z3c için bir artı. Ben olsam büyük ekran sevdiğim için Z2 alırdım. Ama Z3 compactın performans canavarı olduğu gerçeği var. Yani büyük ekran istiyorsan Z2 performans istiyorsan Z3 compact.Arka kamera idare etsin yeter ekran boyutuda ne fazla buyuk olsun ne cok kucuk sen hangisini onerirsin z2 ve z3 compact in arasindaki tek fark ekran boyutu mu?
Z5 Compact'ta geliyor o tam canavar olur S810 + 720p ekranZ2de 3 gb Z3 compactta 2 gb ram var ama 1 gb ram eksikliğini hissetmezsin. İkinci olarak ekran boyutu ve çözünürlüğü gibi farklar var Z3c 720p, Z2 1080p ama bu bir eksi değil tam aksine Z3c için bir artı. Ben olsam büyük ekran sevdiğim için Z2 alırdım. Ama Z3 compactın performans canavarı olduğu gerçeği var. Yani büyük ekran istiyorsan Z2 performans istiyorsan Z3 compact.
Bence ısınmadan dolayı Helio x10 ve ya S820 tercih ederlerZ5 Compact'ta geliyor o tam canavar olur S810 + 720p ekran
820 seneye hazır olacak veya Aralık gibi ondan 810 kullanırlarBence ısınmadan dolayı Helio x10 ve ya S820 tercih ederler
kamerası gece çekince kalitesi düşüyor ama öğlen 2-3 gibi bi fotoğraf çek üstüne yoktur. onun dışında memnunum bi problem olmassa 2-3 yıl daha kullanırımPeki memnun musun telefondan?
Bende Z2 öneririm ama ekran boyutu çok önemli değilse sonraki ay M5 gelecek. Kamerasıyla hepsine fark atar.
Z2 hala iyi telefon, sonra da Sony'nin en iyi telefonu olacak kim ne derse desin. Arka kamerası gündüz çok iyi ama gece aynısını diyemem. İdare eder seviyede. Onun dışında bir sorunu yok ne ram sorunu ne batarya sorunu.
z2 sanki biraz buyugume kactı z3 compact daha hosuma gitti ama gene gozle gormekte fayda var.Z2de 3 gb Z3 compactta 2 gb ram var ama 1 gb ram eksikliğini hissetmezsin. İkinci olarak ekran boyutu ve çözünürlüğü gibi farklar var Z3c 720p, Z2 1080p ama bu bir eksi değil tam aksine Z3c için bir artı. Ben olsam büyük ekran sevdiğim için Z2 alırdım. Ama Z3 compactın performans canavarı olduğu gerçeği var. Yani büyük ekran istiyorsan Z2 performans istiyorsan Z3 compact.
Sana gore buyuk bir telefon mu?kamerası gece çekince kalitesi düşüyor ama öğlen 2-3 gibi bi fotoğraf çek üstüne yoktur. onun dışında memnunum bi problem olmassa 2-3 yıl daha kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?