Telefon Tavsiyesi 1500TL Bütçe Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
1500TL Bütçe Telefon Tavsiyesi
Yakin bir arkadaşım max 1500TL ile telefon alacak şuan xperia z2 düşünüyor ama sizlere de sormak istedim :)
Paralel ithalat fark etmez

Son düzenleme:

byAndroid

byAndroid

Üye
Note 3, s5, z3c, z2,desire eye falan hangisi hoşuna giderse, mate 7

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Öneri için teşekkürler

@teknolojibaronu

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

emre_yuce_195

Üye
Bence de z2 almalı

goktas19

goktas19

Üye
Biraz beklerim diyorsan Asus Zenfone 2 yi oneririm bu olmaz diyorsan Xperia Z2 derim ama Sony nin hunharca telefon cikarttigini(tabiri caiz ise Samsunglastigini) hatirtalarak.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G
Öneri için teşekkürler

@teknolojibaronu
görüşlerime önem ve değer verdiğin için teşekkür ederim.
1500 Liraya Z2 demek isterdim. Peki neden diyemem. Z3 ile yan yana koyduğumda ciddi bir ekran kalitesi farkı vardı. Şuan M8 1800 Liraya rahat bulunabilir indirimleri yakalarsa 1600 liraya yakalayabilir diye düşünüyorum. Eğer bekleme gibi bir lüksü yoksa mecburen Z2 ve G3 modellerine yönelmesi gerekiyor. G3 şarj bakımından kötü bir cihaz 4 saat ekran kullanımını zorluyor ancak. Z2 ise çok problemli bir cihaz şimdi burda birine Z2 al desem servislerle uğraşıp bana her seferinde küfür etsin istemem. Samsung tavsiye etmiyorum geç güncellemeler sinir bozabiliyor. Bu yüzden seçimimi M8'den yapardım. Donanımsal olarak o fiyata Note 3 gibi 3gb ram barındıran cihazlarda var.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Evet z2 ile z3 arasında ciddi ekran kalite farkı var 1500 üzerine çıkamıyor şuan o yüzden bende dedim z3c al en azından

HTC one e8 önerdim ama HTC istemiyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güncelleme dert değilse G2 düşünebilir. Şarjıda çok uzun giden bir cihaz.

Üst Alt