Telefon tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15baba

15baba

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tavsiye
650 Liraya kadar ekran kartı olan oyunları orta seviyede açabilecek bi telefon söyleyin.Bi de ideos x5 te ekran kartı varmı ve hd oyunlar oynanıyomu.(aspalht6 falan)

karcepoyt

karcepoyt

Üye
kardeş ideos adreno 205 ekran kartı ve scorpion 800 lik işlemci vardır

15baba

15baba

Üye
    Konu Sahibi
peki perfornmansı nasıl oyunlarda gittim mal gibi 500 liraya 5800 aldım yaa pişmanım öff babamda yeni telefona izin vermez yaa daha 5 ay oldu alalı

15baba

15baba

Üye
    Konu Sahibi
bir sürü video izledim ideos x5 süper oyun performansı çözünürlük multitouch fiyat performans süper.Baktım aspaltlar modern combatlar nfsler hiç biri kasmıyo süper telefon.Bu okul döneminin sonuna doğru portekize gidecem orda ucuzdur alırım ordan.Ablamın arkadaşı 5800 ı 50 euroya almış hemde sıfır.

technoshark

technoshark

Üye
Açıkcası ideox x5 sağlam vede kaliteli telefon, onun yanı sıra sana üzerine biraz ilave ile optimus black tavsiye ederim, şahsen HD oyunları rahatlıkla oynuyabiliyorum sorun yaşamıyorum.

Fiyat bakımından bence uygun bir ürün Black, Asphalt 6 yıda oynuyorum sorunsuz. Ancak üzerine ilave edemem diyor isen ideos x5'te iyidir

y n s c n

y n s c n

Üye
x5 performans olarak oldukça iyi. adreno serisi grafik kartları zaten oyunlarda çok etkilidir..

15baba

15baba

Üye
    Konu Sahibi
peki shadowgun tegra megra bi şeyler diyo ondan varmı yani açarmı shadow gunı

15baba

15baba

Üye
    Konu Sahibi
yok yani tegra onda?baktım chainfire renkleri kötüymüş ve ses sıkıntısı olabiliyomuş.

PriZm

PriZm

Üye
yok yani tegra onda?baktım chainfire renkleri kötüymüş ve ses sıkıntısı olabiliyomuş.

ben su ana kadar hic problem yasamadim modern combat 2 gibi oyunlari hep chainfire 3d ile oynadim.(ornek riptide,hockey 2011,nfs hot pursuit,...)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt