Telefon Onerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Tarxes

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Onerisi ?
Merhabalar arkadaslar, telefonumu degistirmek istiyorum. Telefon onerileriniz nelerdir? Para konusunda hicbir sikinti yok. Istediginiz fiyatta model ve marka onerebilirsiniz.

Hangi telefonu onerirseniz neden vs belirtirseniz sevinirim, herhangi bir telefonu neden onerdiginizi belirtirseniz sevinirim.

htc one, s4, ip5 vs fark yapmaz

codblackops2

codblackops2

Üye
madem fiyatta sıkıntı yok sen bize telefonu daha çok ne için kullanırsın en çok ne yaparsın vs tarzda açıklama yap ki örnek verelim.müzik dinlerim dersin one deriz , gelişmiş yazılımsal özellikler dersin s4 deriz.kapalı stabil bir sistem isterim dersin i5 deriz.bilmem anlatabildim mi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ANIL

OğuzcanAbi

Üye
Sony xperia z ultra

fk555897

fk555897

Üye
Telefonu yakın bir zamanda alacaksan iPhone 5. Ama biraz beklersen Galaxy S4 LTE-A'yı tavsiye ederim.

recepex

recepex

Üye
xp phone 2. androidmiş ios muş hikaye ayrıca hepsindede şarj sıkıntısı war büyük bir ekran az giden şarjlar bu telde pil kapasitesini arttırmışlar. hayalim bu telefonda japonyadan kim getiricek :D

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
madem fiyatta sıkıntı yok sen bize telefonu daha çok ne için kullanırsın en çok ne yaparsın vs tarzda açıklama yap ki örnek verelim.müzik dinlerim dersin one deriz , gelişmiş yazılımsal özellikler dersin s4 deriz.kapalı stabil bir sistem isterim dersin i5 deriz.bilmem anlatabildim mi:hmmm
Aynen Katılıyorum :hmmm

Krofessional

Türkiyede LTE yok tahminen de 3 4 yıl daha gelmez bence (..) özgürlük diyosan istediğim dosyayı atayım telefonuma internetten indirme yapayım falan htc one & galaxy s4 ,, bunlar onemli değil her uygulamayı parayla alabilirim telefondan fazla film izlemem sürekli itunesla ugrasabilirim diyorsan iphone

LimePie

LimePie

Üye
note 3 o zaman para sıkıntı değilse :)