Karşılaştırma htc one m8

Sponsorlu Bağlantılar

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
htc one m8
arkadaşlar htc one m8 yurtdışından gelicek normaliyle bi fark oluyor mu ilk defa yurtdışı telefon kullanacagım. pasaport olayları falan hallolmuş bi şekilde gelicek. tecrübesi olanlar bi yorum yapabilir mi rica etsem

millet merhabalar. yurtdışından htc one m8 gelecek. ilk defa yurtdışından cihaz alıyorum ve doğal olarak sorularım var. tecrübeli arkadaşlar ilgilenebilirse çok sevinirim. telefonu getirtecek olan adam; pasaport kaydı yapılmış bir şekilde getirecek telefonu ama bana "telefona fabrika ayarı atınca burda girdiğimiz imei gider tekrar girmek zorunda kalırsın" dedi. bu telefon orjinal midir yani normal midir böyle bir durum?
arkadaslar yok mu bilgisi olan?

Yönetici tarafından düzenlendi:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Pasaport kaydi yapilirsa hicbir sıkıntısı olmaz

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
aynen kayıt yapılmış bir şekilde elime geçecek

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
pasaport kaydı yapmamış veya yapacaksa format atınca imei ile bir sıkıntı olmaz, ya yan sanayi telefon getiriyor yada pasaport kaydı değilde imei atmış olabilir, gelecek telefon orjinal mi

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
evet orjinal pasaport kaydını yaptırıp kullanıma hazır bi şekilde verecegim diyor adam

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
pasaport kaydından sonra formatla imei gitmez, o adam bilgisiz yada siz cihazı iyice araştırın

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
peki çok sagolun

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
skylinegti

skylinegti

Üye
eğer pasaport kaydı yapılacaksa neden imei atma gereği duyulsun ki zaten telefon aktif olur, demekki telefon illegal olarak gelecekki imei atılıyor , ayrıca telefon pasaport kayıtlı ise telefona format atınca imei gitmez...

skylinegti

skylinegti

Üye
hiçbir fark olmaz ,kayıtlı olacağı için sıkıntıda çıkarmaz...

enterneoll

enterneoll

Üye
Kayıdı tanıdığın brisi yaptırırsa sorun olmaz ama tanımadığın biri adına yaparsan sıkıntı

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Varsa samsungdaki gibi model çeşitleri, bildiğim kadarıyla yok,sana sadece ekstra türkiye şarj cihazı gerekli olur.

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
bir bilgim yok benim imei atılıp atılmayacagı ile ilgili ama adam "fabrika ayarlarına dönünce imei silinebilir" dedi o yüzden kafam karıstı. bana söylenen, telefonun pasaport kaydı yapılmıs, kullanılır bi sekilde elimde olacagı. ilk defa yurtdısı telefon kullanacagım o yüzden sormak istedim

furkankaya559758

Üye
Pasaport kaydı yaparsa telefonun kendi imeisine kayıt yapılır. Bu yüzden imei silinme riski olmaz ama imei değiştirirse imei silinme riski olabilir.

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
peki unlock'a falan gerek var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Fenomenon

Fenomenon

Üye
Yurt dışından gelen telefon kullandım. Pasaport kaydını kaptırdık.
Eğer sana satacak adam da pasaport kaydı yaparsa hiç bir sorun olmaz. Sadece garantisi olmamış olur.
Ama muhtemelen kaydı yaptırmıcak. Çünkü yaptırsa imei silinmez. Ya alma ya da pasaport kaydı yaptır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt