korays3
Üye
Telefon önerisi lazım arkadaşlar
Merhaba değerli arkadaşlar, eskiden nokia'nın samsung'un sitesine girer 2-3 modeli kıyaslar ve telefonu almaya giderdim. Aldım mı da birkaç sene kullanırdım. Şimdi işler değişti baya. Çok özellikler ve teknik detaylar ortaya çıktı, seçmesi de zorlaştı. Şimdi bilgi ve tecrübelerinize fazlasıyla ihtiyacım var, lütfen yardımcı olunuz bana.
: dokunmatik ve klavyesiz, ekran boyutu 3.5" ten büyük, galaxy s3 ve iphone kalitesini aratmayan (onlara en yakın), kullanışlı, fm-radyolu (n9'da olmadığından yazıyorum,gözden kaçmasın), flash desteği olabilen(mümkünse), video kalitesi ve kamerası iyi olan (en az 5), navigasyon destekli önerebileceğiniz bir telefon modeli var mıdır? (üst limit:1500 tl civarı)
: dokunmatik ve klavyesiz, ekran boyutu 3.5" ten büyük, galaxy s3 ve iphone kalitesini aratmayan (onlara en yakın), kullanışlı, fm-radyolu (n9'da olmadığından yazıyorum,gözden kaçmasın), flash desteği olabilen(mümkünse), video kalitesi ve kamerası iyi olan (en az 5), navigasyon destekli önerebileceğiniz bir telefon modeli var mıdır? (üst limit:1500 tl civarı)
Ben Galaxy SII tercih etmeni öneririm
s2,s3 farkı derken bu ikisini mi karşılaştırmamızı istiyorsun yoksa Xperia S ile s2 yi mi ?
evet gelişiyor fakat bu kadar satmış bi tele bu yapılmaz.üstelik donanımı gayet yeterli.