Telefon önerisi lazım arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi lazım arkadaşlar
Merhaba değerli arkadaşlar, eskiden nokia'nın samsung'un sitesine girer 2-3 modeli kıyaslar ve telefonu almaya giderdim. Aldım mı da birkaç sene kullanırdım. Şimdi işler değişti baya. Çok özellikler ve teknik detaylar ortaya çıktı, seçmesi de zorlaştı. Şimdi bilgi ve tecrübelerinize fazlasıyla ihtiyacım var, lütfen yardımcı olunuz bana.

: dokunmatik ve klavyesiz, ekran boyutu 3.5" ten büyük, galaxy s3 ve iphone kalitesini aratmayan (onlara en yakın), kullanışlı, fm-radyolu (n9'da olmadığından yazıyorum,gözden kaçmasın), flash desteği olabilen(mümkünse), video kalitesi ve kamerası iyi olan (en az 5), navigasyon destekli önerebileceğiniz bir telefon modeli var mıdır? (üst limit:1500 tl civarı)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
XPERIA S
Galaxy SII

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkürler, xperia'yı hiç düşünmemiştim hemen inceledim gerçekten güzele benziyor. Kafamı kurcalayan bir şey de S2 ve S3 farkı. Bu çok önemli, hangisinin diğerine göre önemli bir artısı var,ana fark nedir?

Bir de navigasyon benim için önemli arkadaşlar, yani nokia ovi maps'in -biliyorsunuz-kullanımı kolay,ücretsiz destekli ve güncelleniyor falan. Acaba samsunglarda ve sony'deki navigasyon olayı nasıldır? Görüşlerinizi bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Öncelikle teşekkürler, xperia'yı hiç düşünmemiştim hemen inceledim gerçekten güzele benziyor. Kafamı kurcalayan bir şey de S2 ve S3 farkı. Bu çok önemli, hangisinin diğerine göre önemli bir artısı var,ana fark nedir?

Bir de navigasyon benim için önemli arkadaşlar, yani nokia ovi maps'in -biliyorsunuz-kullanımı kolay,ücretsiz destekli ve güncelleniyor falan. Acaba samsunglarda ve sony'deki navigasyon olayı nasıldır? Görüşlerinizi bekliyorum...
Navigasyon benim için de çok önemli idi ama ben s2 almıştım ;) Nokia Ovi gibi olacağını pek sanmıyorum ama onun da güzel navigasyonları var :) s2,s3 farkı derken bu ikisini mi karşılaştırmamızı istiyorsun yoksa Xperia S ile s2 yi mi ?

codblackops2

codblackops2

Üye

Xperiaların şöyle bir sorunu var.radyasyon değerleri biraz yüksek.yoksa güzel telefonlardır.s2 ile s3 arasındaki en büyük fark çekirdek farkıdır.s2 2 çekirdekli s3 4 çekirdekli.
Navigasyon hakkında bilgim yok ama şunu diyeyim.Paran çoksa s3 al ama yok zor kazanıyorum veyahut biriktiriyorum diyorsan s2 al.
Arada 500 tl fark var ama iki cihaz arasında dağlarca fark yok ..

Superfan

Superfan

Üye
Samsung Galaxy Nexus olabilir.

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler arkadaşlar, S2 ya da S3 alacağım. Benim görüşüm tabiki de daha üstün olan S3. 1600-S2, 1900-S3 fiyatlar sanıyorum bu civarda. Artık gittiğim tekno-marketlerdeki satıcıların da bilgisine başvurup o 300 TL'yi de gözönüne alıp birini seçeceğim. Şimdilik S2 yakın gibi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hepinize teşekkürler arkadaşlar, S2 ya da S3 alacağım. Benim görüşüm tabiki de daha üstün olan S3. 1600-S2, 1900-S3 fiyatlar sanıyorum bu civarda. Artık gittiğim tekno-marketlerdeki satıcıların da bilgisine başvurup o 300 TL'yi de gözönüne alıp birini seçeceğim. Şimdilik S2 yakın gibi.
S3 yerine One X tavsiye ederim ;)

MrTech

MrTech

Üye
S2 : ?

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Aslında biliyorum ki 2 gün sonra hepsinin modası geçecek. Tabi bu şekilde yola çıkarsak hiç almamamız lazım :) Neyse...
Açıkçası S3 ve HTC One-X oldukça iyi telefonlar, fiyatları da aynı şekilde. 2000tl'yi buluyorlar.
Şimdi son bir soru soracağım saygıdeğer arkadaşlarım.

2 telefon arasındayım geldiğim son noktada. Samsung GALAXY-S2 mi, yoksa GALAXY-NOTE mu? Nedenleriyle birlikte yazabilirseniz bu ikisi arasında kolaylıkla bir tercihte bulunabilirim. Sanırım haftasonunda ya da gelecek hafta alırım.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Aslında biliyorum ki 2 gün sonra hepsinin modası geçecek. Tabi bu şekilde yola çıkarsak hiç almamamız lazım :) Neyse...
Açıkçası S3 ve HTC One-X oldukça iyi telefonlar, fiyatları da aynı şekilde. 2000tl'yi buluyorlar.
Şimdi son bir soru soracağım saygıdeğer arkadaşlarım.

2 telefon arasındayım geldiğim son noktada. Samsung GALAXY-S2 mi, yoksa GALAXY-NOTE mu? Nedenleriyle birlikte yazabilirseniz bu ikisi arasında kolaylıkla bir tercihte bulunabilirim. Sanırım haftasonunda ya da gelecek hafta alırım.
Galaxy Note ekran olarak büyük.Ayrıca s2 1.2 ghz iken Note 1.4 ;) Ekran büyük olmasının avantajı ise daha zevkli oyun ve konforlu internet ;) Ekran büyüklüğü sorun değilse Note çok iyi ;)

abandonware

abandonware

Üye
navigasyon istiyorsan benim evo 3d de gerçekten süper bir navigasyon var = araçlar için satılan tomtomları KESİNLİKLE ARATMIYOR (menüden locations u seçin > sense 3.6 ise hızlı bağlantılardan git seçeneğini ; sense 3 ise yukarıdaki araba logosuna tıklayun > internet bağlantınızı yapın > ara tuşuna basıp yer ismi yazın > gelişmiş navigasyona dokunun > sizin hızınızdan konumunuza kadar gösterip 100 m sonra sağa dönün falan diyecek ) + önerim htc sensation xe teknosada 1300 tl oldu + htc one s + 1500 tl veren 1850 tl ye one x de alabilir onu kesinlikle öneririm + s2 + bir laptop :)

- - - Eklendi - - -

sensation xe = 1.5 GHz dual core + 1gb ram süper = 1300 tl + htc sense 3.6 with android 4.0 = http://www.maxicep.com/htc/htc-ics-android4-0-guncellemeleri-ilk-izlenimler-666370.html#post4917303

-Emre

-Emre

Üye
s2 :oke:

xPaSHax

xPaSHax

Üye

galaxy s2 950 tl sıfırı galaxsy s3 ise 1250 tlı ıkısıde turkıye garantılı ve sıfır bulabılırsın

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Sensation xe ve s2 öneririm.fiyati artırırsan one x öneririm:oke:

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye

Navigasyon benim için de çok önemli idi ama ben s2 almıştım ;) Nokia Ovi gibi olacağını pek sanmıyorum ama onun da güzel navigasyonları var :) s2,s3 farkı derken bu ikisini mi karşılaştırmamızı istiyorsun yoksa Xperia S ile s2 yi mi ?
S2 , nexus , iphone4 , xPerialar olabilir

cliolar

Üye
S2 gercekden guzel cihaz tek kotu yani samsung un son guncellemeyi yayinlayip destegini cekecegini soylemesi.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
S2 gercekden guzel cihaz tek kotu yani samsung un son guncellemeyi yayinlayip destegini cekecegini soylemesi.
android hergün gelişiyor daha çok ram , daha çok gpu özelliği isteyen oyunların, uygulamaların ve android os'un sayısı artıyor bu yüzden destekleri hemen çekiyorlar

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Alakası yok nexus alırken s2 alamıyor.bunun nedeni tamamen samsung:off:evet gelişiyor fakat bu kadar satmış bi tele bu yapılmaz.üstelik donanımı gayet yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt