Telefon Önerisi 500-700 Tl Arası

Sponsorlu Bağlantılar

karank

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi 500-700 Tl Arası
Meraba Arkadaşlar
Aklımda Galaxy W var ama akrabamda olduğu için aynısından almak istemiyorum. Sonuçta bir rekabet var aramızda galax w den 1 tık önde olsun htc yi asla düşünmüyorum. Huawei d2 yi almayı düşündüm o da türkiyeye gelmedi :(
Herneyse konumuza geri dönelim. Aradığım özellikler
1-İnternette rahat gezinebilmeye imkan sağlasın
2-Oyunları rahat oynama imkanı olsun
3-Mesaj laşmaya hiç önem vermiyorum gereksiz
4-Kamerası önemli hem ön hem arka kamera olursa daha iyi olur video çok önemli değil anlık çekimler yapacak kadar olsa yeterli.
5-İşlemcisi iyi olursa sevinirim
6-Ekran keskinliği yeterli seviyede olması önemli.
Şimdiden yorum yazanlara teşekkür ederim.

hurol1

Üye
Ace2

karank

Üye
    Konu Sahibi
Ace2 araştırdım pek içime sinmedi

hurol1

Üye
Güncelleme sorun değilse atrixe bak

karank

Üye
    Konu Sahibi
Pek o işlerden anlamam eğer güncellemelerle ilgili bir bilgin varsa paylaşırmısın

hurol1

Üye
Mesela en güncel sürüm 4.2.2 ama atrix son güncellemesi 2.3

Buğra

Buğra

Admin
Ace 2
Xperia U
Xperia Sola
Motorola Atrix

karank

Üye
    Konu Sahibi
Xperia U radyosyon oranı yüksek oyun oynanabilirlik sıfır :(

taylan08

Üye
oyun oynanabilirlik 0 değil sadece yeterli alanı yok yoksa mc4 nfsmw asphalt 7 vvsvs oyunlari oynatabilmekte

haydarhaydarrr

Üye
Atrix

karank

Üye
    Konu Sahibi
Atrixde Pek aklımda yatmadı. Şuana kadar önerileriniz için teşekkür bundan sonraki önerilerde telefonu önermenizin sebepinide yazarsanız memnun olurum

saykoman

saykoman

Üye
2.el s2 al

erkan811

Üye
2. El s2 veya Nexus dusunebilirsin hocam

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Motorola atrix hem gorilla glass 1gb ram 1ghz işlemci cm9 atarsın güncelleme sorunuda kalmaz

karank

Üye
    Konu Sahibi
Alırsam pek orjinal rom a dokunmam çünkü bu işlerden pek anlamıyorum zarif ve işlemcisi güçlü olması yeterli atrix çok kaba duruyor :( ace2 1080p video ve oyunlarda sorun var başka öneri yokmu xperia serisine karşıyım bu arada

brksnr

brksnr

Üye
Hocam valla baska yok benim bildigim bi yorumlara baktimda :D sen rekabet demissin ace 2 w yu cok rahat ezecek seviyede ve oyunlarida uc seviye olmadikca oynatir benim kardesimin bakicisinda vardi biraz inceledim ben telefonu bence cok hos ve is gorur ama yine de karar sizin karariniz saygilar...

karank

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim yorumunuz için internette dolaşan inceleme videolarında 1080p formatındaki oyunlarda zorlandığı ve oyunlarda sıkıntı çıkardığını duydum daha kendim test etme fırsatı olmadı bu arada zorlanırsa bütçe 1000 Tl ye kadarda çıkabilir

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
1000tl dersen huawei ascend p1 öneririm

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
xperia u mükemmel oyun performansı süper kamera nikon D5100 gibi .D hafızayı sıkıntı etme 50gb androbox var radyasyon oranıda türkiye de 1 civarı bişey takma radyasyonu sadece samsung fanlarının uydurduğu bir saçmalık türkiyede çok az

Üst Alt