600-700 TL Arası Alınacak En İyi Android Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Gambit2

Üye
    Konu Sahibi
600-700 TL Arası Alınacak En İyi Android Telefon Önerisi
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Yakın bir zamanda 5800 telefonumu satıp yeni bir Android telefon almayı düşünüyorum. Şimdilik aklımda iki adet telefon var. Bunlardan ilki Xperia Ray, ikincisi ise Samsung Galaxy W telefonları. Sizce bu iki telefon bu fiyatın hakkını verir mi ? Telefon alma amacım artık rahat oyun oynamak, internet sayfalarında flash desteğinin olması ve işlemcinin güçlü olması (1 ghz vb.) gibi özellikleri bir arada barındıran bir telefon arıyorum. Telefonun kamerası o kadar önemli değil benim için. Önerilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla.

FeC!

FeC!

Üye
Bir ust konu mevcut bu konu hakkında...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Samsung Galaxy W 699 TL hepsiburada'da. Tavsiye ederim. Ray'in ekranı küçük. Ancak dış görünüşü çok güzel ve kamerası 8 MP.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Eğer Biraz Daha Çıkabilirsen Neo V
Yoksa Ray :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo V almanı öneririm ama Flash desteği var mı :hmmm

berdes

berdes

Üye
ben 6 ay araştırdım bu android telefon olayını ve wonder aldım.çok memnunum. neo v in ekran parlaklığı çok düşük geldi bana.
wonder al bak keyfine pişman olmazsın.

muratsim67

Üye
htc wildfire s

bkyz

Üye
Wonder al gerisini düşünme...

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
lumia 800

Gambit2

Üye
    Konu Sahibi
Benim de aklıma Galaxy W yattı gibi. İşlemcinin 1.4 ghz olması o telefonu tercih etmemde büyük etken.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
galaxy w al.

- - - Eklendi - - -

ama w'nin işlemcisi oc'lu olarak 1.4 ghz'miş sanırım.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ben 6 ay araştırdım bu android telefon olayını ve wonder aldım.çok memnunum. neo v in ekran parlaklığı çok düşük geldi bana.
wonder al bak keyfine pişman olmazsın.
Neo V 'nin Parlaklığı Düşük mü ? :bann: LED=NEO V

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Neo V 'nin Parlaklığı Düşük mü ? :bann: LED=NEO V

Arkadaş bilmiyormuş ya da telefonu düşük parlaklıkta kullanmış. Hatta ışık sensörünü parmağıyla kapattığı için de ekran karanlık görülebilir. Her an herşey olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: brqsalvo ve Emma-Watson
hotlock

hotlock

Üye
ikinci el alacksan atrix faln o fiata raht bulursun. Bu saatten sonra tek çekrdekli bi cihaz almak saçma olur.

berdes

berdes

Üye
arkadaşlar bana düşük geldi evet neo nun ekran parlaklığı. forum sitelerini araştırın neo v kullananların bir çoğu görüntünün mat oluşundan dert yanıyor. benim gözüm sizin gözünüz gibi algılamak zorunda değil ayrıca :) boşuna rakamlar vermeyin.

çünkü;

''istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.''

alex ferguson

• Beğen
Tepkiler: hotlock
CpT|DoCToR

CpT|DoCToR

Üye
Arkadaşlar yeri değil kusura bakmayın ama bişey sorucam,sizce Htc desire hd mi almalıyım yoksa galaxy w'mi ?

Otroligt

Otroligt

Üye
Arkadaşlar yeri değil kusura bakmayın ama bişey sorucam,sizce Htc desire hd mi almalıyım yoksa galaxy w'mi ?

bu istatiksel bilgiler. Benim fikrim kesinlikle Galaxy W