Otroligt
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şu GM ye ısınamadım bir türlü. Sağol ama öneri içindiscovery 2
Bence s4 activite alma ozellikleri pek iyi deil hem guncelleme de almaz o telefon normal s4 gibi deil
dediğim gibi discovery 2 al sn hem 800 civarı tam fiyatını bilmiyorum hem de s4 ten iyitamam teşekkürler. Diğer modellere bakmaya devam o halde
Öyle yapacağım sanırım. Şuan piyasadaki hafıza genişletilemeyen çift sim kartlı modelmiş. Eylülde ise tek sim kartlı ve hafıza genişletilebilir modeli çıkacakmış. O çıkmış olur bayramda alırım artık. Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız içindediğim gibi discovery 2 al sn hem 800 civarı tam fiyatını bilmiyorum hem de s4 ten iyi
196 sorun değil ama GM daha önce hiç kullanmadığım için markaya güvenim pek yok. Ayrıca gece çekimleri yaptığım için nadir de olsa Asus un pixelmaster teknolojisi işime yarar diye düşünüyorum. Bir yandan da cepte 6 inç öküz kadar telefon taşımak ta olur mu diye düşünüyorum. Kararsız kaldım tam olarak ne yapsam bilemedimAga napcan o kadar buyuk telefonu tablet gibi birde 196 gram cok agir benden soylemesi
Ben tasimam sahsen o kadar buyuk telefonu. Gm ye guvenebilirsin sikinti olmaz . bende suan discovery 1 var196 sorun değil ama GM daha önce hiç kullanmadığım için markaya güvenim pek yok. Ayrıca gece çekimleri yaptığım için nadir de olsa Asus un pixelmaster teknolojisi işime yarar diye düşünüyorum. Bir yandan da cepte 6 inç öküz kadar telefon taşımak ta olur mu diye düşünüyorum. Kararsız kaldım tam olarak ne yapsam bilemedim
Bence 6 inc buyuk bi telefon note 2 ideal bence ekran olarak ona benzer bisey alBen tasimam sahsen o kadar buyuk telefonu. Gm ye guvenebilirsin sikinti olmaz . bende suan discovery 1 var
İndirim belki yakalayabilirim. Kurban bayramı öncesine kadar almayı planlıyorum.Note 2 al indirim yakalayabilirsen
Moto G nin 5mp kamerası varmış ya pek ısınamadım telefona. Kamerayı bol bol kullanıyorum çunki.O fiyata bulabilirsen LG G2 al. Öte yandan Motorola Moto G. Hem cebinde para kalır hem de o fiyata alınabilecek en iyi telefon Motorola Moto G.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?