Telefon Önerilerinizi Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
utkuacar

utkuacar

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerilerinizi Bekliyorum
Arkadaşlar telefon alcam Şuanda iphone 4 Kullanıyorum Fakat Sesi Az Ve Şarjı Az Gidiyor Sizin Tavsiyeleriniz Nedir Android olması şart değil.. Fiyat Önemli değil Yurtdışından Getirecem.Yeterki Kaliteli Birşey Olsun.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş sana sony ericsson xperia x10 mini pro öneririm 5 mp kamera android işletim sistemi 600 mhz hız bence al xperia x10 mini paranda cebinde kalsın yok daha iyi bişey istiyorum diyorsan htc desire hd öneririm 1000 1500 lira arası :evet: eger samsung düşünürsen galaxy s veya wawe 2

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
galaxy s2 yi bekle kardeşim

utkuacar

utkuacar

Üye
    Konu Sahibi
galaxy pek kullanışlı değilmiş galiba... htc iyi gibi

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
arkadaşta var çok kullanışlı.videolarını izle istersen.bide heryerde servis var

belferkay

Üye
benim için samsung'un tek artısı arayüzüdür. Onun dışında diğerlerinden farkı yoktur. Ayrıca S2'yi HTC veya Xperia'nın eski modelleri ile kıyaslayarak "Samsung'un yanında HTC, SE neymiş arkadaş. Samsung yer bitirir onu." diyenlerin laflarından ziyade diğerlerinin laflarını dikkate alman tavsiyemdir. Sen araştırmanı yap et tabii, nasılsa yurt dışından gelecekmiş cihaz o yüzden model sıkıntısı yaşamazsın. Galaxy S2 ile HTC Sensation arasında düşünebilirsin...
Daha önce çok konular çıktı da Galaxy S2, Sensation'ı ikiye katladı diye. Galaxy S2 Benchmark sonuçları var ortada ama Sensation sonuçları yok, ee biz nereden bilecez ikiye katladığını? Ayrıca benim Desire HD'm bile oc'suz 2000 puanı görürken Galaxy S2 3000 görüyo. Sensation'ı ikiye katlamış olması imkansız geliyor bana...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ne 3 bini, 4 bin vuruyo 4 bin. Arat istersen.

OğuzcanAbi

Üye
bence ipod touch al müzğini fln ordan hallet iphone de kalsın :oke:

belferkay

Üye

pardon sizin bi konu altında vermiş olduğunuz link bu değil mi? Bir tane video izledim overclocklu muydu tam hatırlamıyorum ama 3900lere ulaşmıştı doğru. Ama sorun o değil, sorun Sensation'ı ikiye katladı denmesi. Ben buna imkansız diyorum. Benim kıçı kırık Desire HD'yi overclock edince 2700 puan alıyor...

denizci535

denizci535

Üye
S2 bir telefon hastasi olarak ortalama 3 ayda telefon degisteren biriyim glxy s bunlari yapiyor kullanisli ise glxy s2 ucuyor olmali...

utkuacar

utkuacar

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 çıkmadımı zaten ?

hunkar159

hunkar159

Üye
atrixi arastir bence

izo37

izo37

Üye
Motorolayı boşverin hacı piyasasımı kaldı motorola kazığı yiyince oldu kazıkola :D

tutas_tee

tutas_tee

Üye
suanda en iyi sistem galaxy s2 bende cok arastirdim onda kildim yurt disindayim alicam gelse...

AYNA

AYNA

Üye
motorola daha önceki markalarını güncelleyemedi 2.3'e bide motorolaya güvenip artixmi alınır..

GHOST78

Üye
"HTC incredible S" diyorum hem dizayn olarak hemde donanim olarak bence yeerde artar bile.

izo37

izo37

Üye
Boşverin htc mtc şarzı sıkıntı onunda samsung iyi iyi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt