Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon öneri ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint
Üye
Konu Sahibi
Telefon öneri ?
S.a arkadaşlar 450 - 500 arası 2.el tel. Arıyorum. Ne önerirsiniz?
candost38tr
Üye
450 500 verıpte 2.el telefonmu alacaksın 100 daha koy sıfır cıhaz almanı tavsıye ederım.mesela c6 600 TL.yok illa alacağım diyorsan samsung wave serisi var o fiata
Polymath
Üye
603 alablrsn 100 daha koyup
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
100 daha koyup 603 alabilirsin
zorbey42
Üye
satılık n8 ihtiyaçtan rengi siyah kardeş aklında bulunsun.
slant1111
Üye
2.el temz n8 bulabilirsen kaçırma
SilentOne
Üye
aynen
semih3408
Üye
Dostum Samsung Galaxy Y S5360'a bakabilirsin. Özelliklerde fena değil.
jdmsaint
Üye
Konu Sahibi
n8 ne kadara satyosun? 603 ün ekranı küçük .s . Bada bana çok dandik geliyor. Özellikle tarayıcısı kötü.
pardon bana öyle gelmş o zaman.d autofocus varmı o tel. De ?
S.E.C.R.E.T
Üye
Yok malesef .
lolaman
Üye
galaxy y için bada demişsin sanırsam bada degil android üstelik root falan biliyosan gta 3 bile çalışıyo telefonda ben oynuyorum pes 2012 falan var...
ShiniGami
Üye
İstediğin telefonların özelliklerini söylersen yardımcı olabiliriz?
jdmsaint
Üye
Konu Sahibi
özellik olarak web tarayıcısı ve kamerası iyi olması yeterli. 603 cok ıyı ama kamera da hem flash yok hemde autofocus yok. Bu arada wave ıcın bada dedım. Suan da galaxy y yı ıncelıyorum.
KxTR79
Üye
bence biraz daha bekleyip 100 tl koy 603 al
SheFy
Üye
Yakın çekim ve gece kapalı yerlerde fazla mi fotoğraf çekiyorsun?
internet tarayıcısı önemliyse fp 1 ile 603 gayet hızlı kullanışlı olur zaten açık havada çekim yapıyormuşsun 603 açık havada gayet iyi çekim yapıyor ayrıca 5mp olması seni yanıltmasın HD video kayıt çekiyor 1280x720 çözünürlüğünde