Telefon Kırıldı.[Detay İçin İçeri Gir]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MAFİA.

MAFİA.

Üye
buradaki tüm bayilerde yapılımı yani buradaki tüm bayilere güven olumu vereyimmi güven olurmu yani ve yeniden burdanmı teslimat alacagim
Şehir dışındaysan yetkili servis'e göndermen lazım.Kargo ile anlaşmaları oluyor,hangi kargo ile olduğunu sorman için araman lazım.
linkini yazdığın o yerler sadece ürün satışıyla ilgileniyorlar.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Peki optomum migros gibi avm lerdeki samsunglara verebilirmiyiz en kolayindan teknosaya versem olurmuu

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Peki optomum migros gibi avm lerdeki samsunglara verebilirmiyiz en kolayindan teknosaya versem olurmuu
Teknosaya (aldığınız yere )verince onlar size nasıl olcağını daha detaylı söyler zaten.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Düşürmeyi kullanıcı hatası olarak alıyorlar garanti karşılamıyor yani.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
abdurAHMAN peki kaç lira olur bu iş ?

Ocean258

Ocean258

Üye
Nereye gıdersen gıt hocam buna kullanıcı hatası derler bence onu garantiyle duzeltirme gıbı bı şansın yok ama yınede sen bı dene :/ Çıkmadık candan umıt kesılmez :)

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
garantiye düzeltrilir yok sunu anlamadım oraya onun orjinal parçasını takacak ve [para ile ] biri varmı garanti yapmaz dionuz hemde 50 lira diyonuz düngün anlatacak biri yokmuu

franzliszt

franzliszt

Üye
Yani Camın Yanındaki O Çerçevesi Varya Parlak Gri enkli Bir Çerçeve Oralada Kırılmış,Ezilmiş Darbeler Var Yani Maximum Kaç Tl İsteler Telpadan Bide Ben Teknosadan Aldım.Telpa Garantili Ama Telpanın İntenet Sitesinde İmei Yi Girince Kayıt Yok Diyor . Araştırdım Bazılarında Oluyomuş Samsunga Kayıtlıymış Öle Okudum...Yani Sonuç Olarak Max. Kaç Tl İsterler Yaklaşık Bide Kaç Gün Sürer ?

nokiayaya sallayıp duruyordun ne oldu bak şimdi , geçmiş olsun umarım garanti bunu yapar(kesinlikle yapmaz- para isteyecek).

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Benim hatam diyorum sana nokiaya böle yapsam milyon kere yere dustu telefon 1o 15 krre dustu betona hemde cam üstüne b u arada yaptigin ayip bn burda cozum ariuorum dedigin seye bak :S

Lykia

Lykia

Üye
iyi bak kardeşim telfona .uyurken yatağının altına koycağına masaya koy . sokakta elinde taşıcağına cebine koy . iyi bak sonra böyle uğraşırsın garantiyemi versem diye :D birazcık yalan söylersen bedavaya yaptırırsın

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bunlar ne gibi yalanlar (yalanı sevmem ) amaaa yinede söle bide kaça olur banaa bu iş

franzliszt

franzliszt

Üye
Kardes bunlar ne gibi yalanlar (yalanı sevmem ) amaaa yinede söle bide kaça olur banaa bu iş
bU CİHAZI parasız yaptıramazsın illaki para isteyecekler ama ne kadar olur bilemem , ama asla garanti karşılamaz , adamlar çok gıcık.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
bU CİHAZI parasız yaptıramazsın illaki para isteyecekler ama ne kadar olur bilemem , ama asla garanti karşılamaz , adamlar çok gıcık.
bende biliyom garantinin karşımayacaını alla alla kaç tl isterler diom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...