Telefon Kırıldı.[Detay İçin İçeri Gir]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Kırıldı.[Detay İçin İçeri Gir]
Samsung Galaxy Acem Var.Telefon Yere Düştü Birkaçkez Ve Etrafındadki O gri yer deki bazı küçük küçük kırıldı..bubenim hoşuma gitmedi canım sıkıldı.şimdi garantiye versem kabul ederlermi etseler para isterlemi isteseler kaç tl olur bilginiz varsa yardım edermsiniz.Teknosadan almıştım telefonuu

u_cosar

u_cosar

Üye
Yalan dolanla belki olabilir :hmmm şansını bir dene

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
ne anlamda yalan dolan ?? kardeş yani şansımı denesem samsungamı gideyim teknosayamı telpa filan diola ama onları tam bilmiyoum araştıma yapıcam bilgin varsa bi önbilgi verebilirmsiin ?

JKalen

JKalen

Üye
En Yakın Samsunga Git . Zaten Telefonun Elbett Gideceği Yer Ora :D

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Telpa Kullanıcı hatası der ona.
Çerçeve kırılmışsa fazla tutmaz ama cam yada lcd çatlaksa telefon fiyatına yakın tutar.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Telpa Kullanıcı hatası der ona.
Çerçeve kırılmışsa fazla tutmaz ama cam yada lcd çatlaksa telefon fiyatına yakın tutar.
yoo etrafı kııldı istersen fotogaf ile gösterebilirim anlamadıysan söle galaxy ace gömüşsen camın yanında çerçeve var gri topnlu parlak microsd filan girdiği yerlerde oaların dışı çıkmış yani bazıları ezilmiş kırılmış ve çıkmış

MAFİA.

MAFİA.

Üye
yoo etrafı kııldı istersen fotogaf ile gösterebilirim anlamadıysan söle galaxy ace gömüşsen camın yanında çerçeve var gri topnlu parlak microsd filan girdiği yerlerde oaların dışı çıkmış yani bazıları ezilmiş kırılmış ve çıkmış
Türkçe'yi daha düzgün kullanırsan daha da iyi anlaşılır olur.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Yani Camın Yanındaki O Çerçevesi Varya Parlak Gri enkli Bir Çerçeve Oralada Kırılmış,Ezilmiş Darbeler Var Yani Maximum Kaç Tl İsteler Telpadan Bide Ben Teknosadan Aldım.Telpa Garantili Ama Telpanın İntenet Sitesinde İmei Yi Girince Kayıt Yok Diyor . Araştırdım Bazılarında Oluyomuş Samsunga Kayıtlıymış Öle Okudum...Yani Sonuç Olarak Max. Kaç Tl İsterler Yaklaşık Bide Kaç Gün Sürer ?

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Çerçevesi fazla tutmaz,en fazla 50-60 tl tutar.
Bahsettiğin yer çerçeveyle ilgilide ondan diyorum.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Hmm Peki Kaç güne kadar çıkar bu mesela ben bunu teknosadan aldım. mesela ankaranın başka ilçelerindeki samsunglara götürsem yaparlar ve ordan alırım değilmi... 25-30 Tl tutsa iyi olur aslındaa

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Teknosadan aldıysan ya telpada kayıt olur ama orda olmadığına göre başarıda da kayıt'ı olur.
Türkiyede ki herhangi bilinen bir seviste kayıt'ı olur,eyer yoksa da Teknosada öyle bir yanlış yapılmaşsa onların alehine kötü yansır.

Ankarada isen,bence direk samsung'a götür hem onlar daha iyi bakar hemde ücretsiz de yapabilirler.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
hmm. peki kaç güne kada çıkar bu biraz önce video izledimde çıkardılar hemen taktıla kolay bi işleme benziyor.

MAFİA.

MAFİA.

Üye
hmm. peki kaç güne kada çıkar bu biraz önce video izledimde çıkardılar hemen taktıla kolay bi işleme benziyor.
Ordaki yoğunluğa bağlı ama elden teslim edersen okadar da erken teslim ederler.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
elden derken neyi kasdettin başka hangi türlü teslimat var ki ?

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok sağol ankarada yaşıyorum.optimumdan gidip samsunga teslim edeceğim.ve inşallah kolay yapalar.fiyatıda makul bişi olur.senide yordum teşekkürler

MAFİA.

MAFİA.

Üye
kardeş çok sağol ankarada yaşıyorum.optimumdan gidip samsunga teslim edeceğim.ve inşallah kolay yapalar.fiyatıda makul bişi olur.senide yordum teşekkürler
Ne demek.
Bu arada samsung'un Ankara ana merkezi;

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
samsungun tüm mağazalırının olduğu sayfa varmı dır ?

----------Eklendi @ 21:15:46 ---------- Yazıldı @ 21:14:06 ----------

samsung.comda yok

MAFİA.

MAFİA.

Üye
samsungun tüm mağazalırının olduğu sayfa varmı dır ?

----------Eklendi @ 21:15:46 ---------- Yazıldı @ 21:14:06 ----------

samsung.comda yok

Bölge ve şehir'i seçtiğin de sonuçlar da çıkacaktır.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
buradaki tüm bayilerde yapılımı yani buradaki tüm bayilere güven olumu vereyimmi güven olurmu yani ve yeniden burdanmı teslimat alacagim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...