Telefon Guncellestirecem Yardm.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maximum Game

Maximum Game

Üye
teşekkürler spy ghost seninde rütben hayırlı olsun telefonu okuldan çıkınca bırakmıştım saat: 12:40 akşam saat :5 te gitmiştim yapmıştı nasıl yaptığını pek anlamadım ama gördüğümü anlatıyım bataryayı çıkarıp oraya batarya gibi birşey takıyordu oda herhalde bilgisayara bağlanıyordu ama bilgisayara bağlandığından pek emin değilim telefoncu dedi ki telefonu uçurmuşsun :ehe

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Ben eski telefonumun fişini çekiyordum.birşey olmuyordu :hmmm

spy ghost

spy ghost

Üye
doğru görmüşsün öyle birşey yapıyorlar batarya yerine kendi cihazını yerleştirip usb ile bilgisayardan hallediyor fişini çekme konusuna gelirsek sen böyle devam et eninde sonunda buralarda yine aynı bu çeşit bi konu görürüz ''güncellemede bataryamı çıkarttım telefon çalışmıyor''

rapocal87

Üye
*#0000# yap biraz bekle otomatik güncellenir. internet bağlantısı isteyecektir. İnt. Paketin warsa Direk seç Yoksa Wireless Bağlantısıyla güncelle.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Maximum Game

Maximum Game

Üye
zaten telde v10.30 yüklü en yüksek yazılım sürümü yüklü onun için gerek yok :kop:

spy ghost

spy ghost

Üye
@rapocal87 *#0000# komutu nokia telefonlarda telefonun üretim bilgisini gösterir :kop: sen hangi marka için söyledin bunu ? :kop:

Maximum Game

Maximum Game

Üye
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt