Telefon Guncellestirecem Yardm.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtgncr

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Guncellestirecem Yardm.
Arkadaslar 5130 Telefonum Var Güncellestirecem. Ne Gibi Değişiklikler Olur? Ne Kadar Surer ? Bilgilerim Kaybolur mu ?
Yardımcı Olursanız Sevınırım.

spy ghost

spy ghost

Üye
fazla bi değişiklik olmuyor aslında ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum ne yapman gerektiği konusunda ise sakın ha güncelleme esnasında bağlantı isteyerek veya istemeyerek kopmasın aksi takdirde taklaya gelir telefon :oke:

mrtgncr

Üye
    Konu Sahibi
saolasın bak taklaya gelmesı kötü biraz :D değişiklik olmuyorsa yapmasm bişey fark edermi ?

spy ghost

spy ghost

Üye
ben yapıyorum güncelleme çıktıka fazla birşey farketmiyor örneğin gu285 kullanıyorum güncelleme yaptım sağ üst tuşa turkcell-im geldi tıkladığın gibi bağlanıyor ama herkeste olacak diye birşey yok düzgün bi usb kablon olsun başlat güncellemeyi yeterki bağlantın kopmasın

Maximum Game

Maximum Game

Üye
birşey farketmez ben güncelleyodum bağlantı gitti spy ghostun dediği gibi taklaya geldi telefon şimdi nasıl hayata döndürecem diye uğraşıyorum:ah

• Beğen
Tepkiler: spy ghost

mrtgncr

Üye
    Konu Sahibi
bende mesela git kısayoluna uygulamalardan birşey ekleyecem tıklıyorum telefon donup kalıyor çözüm için güncellestırme fayda olur herhalde dedım ama galiba çözüm bu degıl

spy ghost

spy ghost

Üye
doğru düşünmüşsün işletim sistemi ne telefonun ?

mrtgncr

Üye
    Konu Sahibi
s40 işletim. benım telefonda ev ekranı yok ben ev ekranı ekleyebılırmıyım telefona

Maximum Game

Maximum Game

Üye
*#7780# yada *#7370# yada fabrika ayarlarından tümünü yükle var onu tıkla telefon hafızasındaki herşeyi hafıza kartına taşı muhtemelen düzelecektir
:oke:

• Beğen

mrtgncr

Üye
    Konu Sahibi
biraz ayrıntılı anlatabılırmısn ?

spy ghost

spy ghost

Üye
çavuşumun anlatmak istediği anaekranda #7870# veya #7370# kodarıyla format atmalısın diyor bu şekilde düzelebilir sistemdeki dosyalar yavaşlatmıştır istersen bir yere yedekle dosyaları :oke:

• Beğen
Tepkiler: Maximum Game
Maximum Game

Maximum Game

Üye
evet öyle Başçavuşum :)

----------Eklendi @ 18:26:51 ---------- Yazıldı @ 18:23:27 ----------

Şey Başçacuşum size birşey soracaktım benim telefon 3120 classic güncellemede telefon gitti hiç açılmıyor jaf la deniyorum telefon boot hatası veriyor bunun bi çözümü var mı :hmmm

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
geçmiş olsun :) telefoncuya git 5 dakika içinde özel bir makineyle halledebilir

Maximum Game

Maximum Game

Üye
:tşk: Başçavuşum

----------Eklendi @ 18:39:14 ---------- Yazıldı @ 18:38:17 ----------

Yardımınız için

• Beğen
Maximum Game

Maximum Game

Üye
kaç tl ye yapar telefonu

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
onun hakkında tam bi bilgim yok bu arada rütbe teğmen :)

Maximum Game

Maximum Game

Üye
ne ara teğmen oldun yaww :ehe bu arada telefoncuya gittim 20 tlye yaptı telefonu

spy ghost

spy ghost

Üye
ücreti normal yani o kadar şeyden sonra :) uzun sürdümü telefonu yapması ,bu arada üsteğmenlikle karşındayım başçavuşum :) rütben hayırlı olsun :)

u_cosar

u_cosar

Üye
Güncelleştirme esnasında sakın kabloyla oynama hatta pc ye dokunma ne olur ne olmaz

spy ghost

spy ghost

Üye
başçavuş haktan yunus çoktan halletmiş güncellemeyi u_cosar yine de teşekkürler :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt