Telefon Evden Dışarı Çıkınca Restart Yapıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

vaterfa

vaterfa

Üye
mobil veriden supheleniyorsan ev icinde mobil veri ile baglanmayi deneyebilirsin bkalim restart durumu ne olucak veya disari cikarkrn mobil veriyi kapatabilirsin sorun o sekilde cozulduyse muhtelemen rom da sorun vardir indirip tekrar yukleyince sorun kalmaz diye dusunuyorum

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
telin markasi nebak veri ag modunu kapat oyle kulan olmuyormuyadda revcovery gir wipe yazan herseye bas sifirlansin
Az önce evdeyken wifi yi kapattım mobil veriye geçtim bir kaç dakika sonra telefon reset attı kendisine.
mobil veriden supheleniyorsan ev icinde mobil veri ile baglanmayi deneyebilirsin bkalim restart durumu ne olucak veya disari cikarkrn mobil veriyi kapatabilirsin sorun o sekilde cozulduyse muhtelemen rom da sorun vardir indirip tekrar yukleyince sorun kalmaz diye dusunuyorum
Evet sorun mobil veri ile alakalı. Ancak ben bu romu baştan defalarca kurdum olmadı stock romu kurdum sorun onda da aynı devam ediyordu.

yunus4554

yunus4554

Üye
sanirim evden cıkınca sebeke fu ll leniyo ve telefon kendini kapatip aciyo oda romdan kaynakliyo romu degistir

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Basligi gorunce yerlerr yattim adfafsagr :)

bahaddin53

bahaddin53

Üye
evde wifi vardır ondandır büyük ihtimalle başka mantıklı açıklama yok .:D

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Başka yazilim yükle root at cwm at kernel at

vips

vips

Üye
Az önce evdeyken wifi yi kapattım mobil veriye geçtim bir kaç dakika sonra telefon reset attı kendisine.
Evet sorun mobil veri ile alakalı. Ancak ben bu romu baştan defalarca kurdum olmadı stock romu kurdum sorun onda da aynı devam ediyordu.

mobil veri wifi den daha fazla pil tüketir
dışarı çıkınca da mobil veriye geçiyor pil tüketimi artıyor
sorun pil gibi görünüyor...zannımca...

bahaddin53

bahaddin53

Üye
mobil veri wifi den daha fazla pil tüketir
dışarı çıkınca da mobil veriye geçiyor pil tüketimi artıyor
sorun pil gibi görünüyor...zannımca...

farklı bi pilde dene o zaman üstad sonucu yazda bu sorun başka arkadaşlarda olursa bilgilensinler