Telefon Evden Dışarı Çıkınca Restart Yapıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Evden Dışarı Çıkınca Restart Yapıyor.
Evet yanlış duymadınız. Garip bir durum ancak ne zaman evden dışarı çıksam telefon reset atmaya başladı. Kapanıp açılıyor sürekli dışarı çıkınca. Bazen de hiçbir sorun olmuyor ama evdeyken restart sorunu olmuyor. CM11 rom kullanıyorum aylardır daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir?

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefonun evle ilişkisi var :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, said32, kfahaa ve 1 kişi daha
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İlginç :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Evdeymiş gibi hissettir.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Kontrol
redfoxqq

redfoxqq

Üye
Evet yanlış duymadınız. Garip bir durum ancak ne zaman evden dışarı çıksam telefon reset atmaya başladı. Kapanıp açılıyor sürekli dışarı çıkınca. Bazen de hiçbir sorun olmuyor ama evdeyken restart sorunu olmuyor. CM11 rom kullanıyorum aylardır daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir?
Birçok şeyden kaynaklanıyo olabilir . Kernelden, Custom romdan yada bi uygulamadan dolayı olabilir ama ayırt edici bi bilgi vermemişsin kardeş :D

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Forumdan çözüm bulucu bir cevap beklemiyordum zaten teşekkürler.
Birçok şeyden kaynaklanıyo olabilir . Kernelden, Custom romdan yada bi uygulamadan dolayı olabilir ama ayırt edici bi bilgi vermemişsin kardeş :D
Kernel, Custom rom vs. aylardır kullandıklarım zaten bugüne kadar bir sorun olmadı. Stock rom yükledim dün akşam onda da aynı sorun devam etti. Kurduğum uygulamalarda her zaman ki uygulamalar.

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Forumdan çözüm bulucu bir cevap beklemiyordum zaten teşekkürler.
Kernel, Custom rom vs. aylardır kullandıklarım zaten bugüne kadar bir sorun olmadı. Stock rom yükledim dün akşam onda da aynı sorun devam etti. Kurduğum uygulamalarda her zaman ki uygulamalar.
O zaman donanımsal bi sıkıntı olabilir belki. Telefonun kendisiyle ilgili ya da bataryayla ilgili

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
kfahaa

kfahaa

Üye
o artık ev telefonu olmuş :)

heathrow

heathrow

Üye
Büyü var telefonda :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Emrgncy

Emrgncy

Üye
dışarda herhangi bir yerde mi? yoksa heryerde mi yapıyor?

sadece bir bölgede ise operatörünün vericisinden kaynaklanabilir..

THEKANS

THEKANS

Üye
kardesim alakasi yok tum sikinti rom da stock rom a geri don is halolurtelin cm 11 zorlaniyor ondan olur yadda kernel oynadiysan da olur sen rom at yeter

istisna97

istisna97

Üye
Evden çıkma

THEKANS

THEKANS

Üye
konu kapatin gereksiz konu

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
kardesim alakasi yok tum sikinti rom da stock rom a geri don is halolurtelin cm 11 zorlaniyor ondan olur yadda kernel oynadiysan da olur sen rom at yeter
Dun stock rom kurdum denedim ancak sorun yine ayni. Ben mobil veri den supheleniyorum cunku evdeyken wifiye baglaniyorum disari cikinca mobil veriye geciyor