Samizel Destan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Birçok şeyden kaynaklanıyo olabilir . Kernelden, Custom romdan yada bi uygulamadan dolayı olabilir ama ayırt edici bi bilgi vermemişsin kardeşEvet yanlış duymadınız. Garip bir durum ancak ne zaman evden dışarı çıksam telefon reset atmaya başladı. Kapanıp açılıyor sürekli dışarı çıkınca. Bazen de hiçbir sorun olmuyor ama evdeyken restart sorunu olmuyor. CM11 rom kullanıyorum aylardır daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir?
Kernel, Custom rom vs. aylardır kullandıklarım zaten bugüne kadar bir sorun olmadı. Stock rom yükledim dün akşam onda da aynı sorun devam etti. Kurduğum uygulamalarda her zaman ki uygulamalar.Birçok şeyden kaynaklanıyo olabilir . Kernelden, Custom romdan yada bi uygulamadan dolayı olabilir ama ayırt edici bi bilgi vermemişsin kardeş
O zaman donanımsal bi sıkıntı olabilir belki. Telefonun kendisiyle ilgili ya da bataryayla ilgiliForumdan çözüm bulucu bir cevap beklemiyordum zaten teşekkürler.
Kernel, Custom rom vs. aylardır kullandıklarım zaten bugüne kadar bir sorun olmadı. Stock rom yükledim dün akşam onda da aynı sorun devam etti. Kurduğum uygulamalarda her zaman ki uygulamalar.
Evdeyken neden olmuyor peki? Bu wifi veya mobil veri ile alakalı olabilir mi?O zaman donanımsal bi sıkıntı olabilir belki. Telefonun kendisiyle ilgili ya da bataryayla ilgili
Bi süre uçak modunda falan kullansaydınEvdeyken neden olmuyor peki? Bu wifi veya mobil veri ile alakalı olabilir mi?
Bu CWM deki mount ve unmount ayarları ile alakalı olabilir mi?Bi süre uçak modunda falan kullansaydınöyle bi problem yaşamışsın ki ilk defa görüyorum böyle bişeyi
Cwm de mount/unmount u cwm ile işlem yapabilmek için kullanıyorsn. Telefonu normal kullanırken nasıl etkileyebilir ki?Bu CWM deki mount ve unmount ayarları ile alakalı olabilir mi?
İlginç ne ararsan zaten hepsi siyceydeO bişey mi ben galaksi ays wifi yi açıkken restart attım mı pc donuyor
Dun stock rom kurdum denedim ancak sorun yine ayni. Ben mobil veri den supheleniyorum cunku evdeyken wifiye baglaniyorum disari cikinca mobil veriye geciyorkardesim alakasi yok tum sikinti rom da stock rom a geri don is halolurtelin cm 11 zorlaniyor ondan olur yadda kernel oynadiysan da olur sen rom at yeter
Sen gerekli bir konu acta oraya yorum yapalim.konu kapatin gereksiz konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?