kardeşim ben bi n79 kullanıcısı olarak konusuyorum.. Tuşları felan kesinlikle dert etme, max 2 saat veriyorum alışman için sana..

sonrasında o kadar rahat ki.. Ben bu teli geçen yaz aldım, ve aldıgıma da o kadar memnunum ki.. Yazlıkta laptopların göremedigi modemleri gördü, wi-fii kalitesi mükemmel ötesi..Özelliklere gelirsek, alıntı yapmak istiyorum bu noktada

Marka / Model
Marka Nokia Model N79 Form faktör Candybar Renk Canvas White, Seal grey Şebeke
GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G), WCDMA Servis 850, 900, 1800, 1900 Bağlantılar
Bluetooth v2.0 Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Evet USB 2.0 Faks / Veri EvetEkran
Ana ekran QVGA Renkli ekran 16.000.000 renkler Boyutlar 60.96 mm. Çözünürlük 240x320 piksel Dış ekran Evet Bellek
Dahili bellek 50MB Harici bellek 4GB Bellek Kartı yuvaları Evet Bellek kartı tipleri MicroSD Temel özellikler
Pil Nokia Battery BL-6F, 1200mAh Bekleme süresi 400 Saat Konuşma süresi 3.5 Saat Arama
Tireşim Evet Foto ID Evet Melodiler MP3, Polyfone Kamera
Kamera Evet Megapiksel 5 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2584x1938 piksel Dijital zum Yesx Optik zum Hayır Otomatik netleme Evet Flaş Evet Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Evet Mesaj
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya
FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar AAC, eAAC, MP3, WMA Video oynatma H263, H264, MPEG4, WMV Özellikler
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları PIM including Calendar, To-do List and Printing, Document viewer Görüntülü görüşme Evet Diğer özellikler Built-in handsfree, GPS, Geo-tagging, TV out Format
Ağırlık 97 g. Boyutlar (Y x G x D) 110x49x15 mm.
--------------- Ekleme ---------------
Biraz karışık oldu ama sen netten aratıp incelersin

.. Ayrıca navi tekerlegi var, nette gezerken çok işine yarar..

Orjinal üründe 4gb hafıza kartı veriyorlar yanında, siyah almanı tercih ederim her ne kadar ben gri alsam da