Şimdiki halinden çok daha iyi olacagına inanıyorum ben.WP nin ne olacağını nerelere geleceğini zaman gösterir ama, bence şimdilik kesinlikle note 2.
uygulama, oyun, kamera ve performans
Şu an için senin kullanımına göre note. Ama emin ol 3-4 aya ep8 store çok büyük yollar kat etmeyi başaracak ve Wp8li cihazlar uygulama sıkıntısından 2.plana atılmıycak. Ama şunuda düşünmen lazım biraz beklerim oyun uygulamayı. Şimdikiler beni idare eder diyorsan kesinlikle lumia920 derim. Market dışında pek bir üstünlüğü yok note2 nin. Eminim fandroidler diyecek 4 çekirdek felan diye ama şu anda 4 çekirdek olması ayrıcalık değil dezavantajdır. Androidin ağır kalması 4 çekirdek olmasını teşkil etti. Ayrıca Google Playi çok övüyorsunuz ama 1 buçuk saat gezdim o kadar çöp uygulama varki insana bıkkınlık geliyor. Özet olarak oyunsuz edemem diyorsan note2. Yok benim için oyun 2.planda kamera kişiselleştirme daha önemli dersen Lumia 920 özellikle geçe çekimlerinde hiç bir cihaz geçemez (çoğu profesyonel fotoğraf makinesi in alamadığı ışıkları alıyor )
Bence bir sene felan wp8'e bulaşma.peki sen hangisini kullanıyorsun
- - - Eklendi - - -
lumia ne kadar aceba