telefon almak istiyorum yardımcı olabilimisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
telefon almak istiyorum yardımcı olabilimisiniz ?
arkadaşlar telefon almak istiyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum gerçi samsung galaxy note 2 ve nokia lumia 920 arasında kaldım ama tavsiyeleriniz benim için önemli Şimdiden teşekürler

Kerim.

Kerim.

Üye
Note2:oke:

- - - Eklendi - - -

Su an icin wp alinmaz

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Telefonun her özelliğini kullanacaksan (internet, müzik, oyun, film, kamera vs. vs.) Note 2 diyorum. Fakat telefonun içinde kaybolmak, telefona aşık olmak ve dikkat çekmek istiyorsan Lumia 920. cCc Nokia cCc

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeleriniz için teşekür ederim

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Lumia 920 derim ben herseyiyle iyi internet olsun gorunus olsun hiz olsun kamera olsun hersey iyi kamera zaten mukemmel tek biraz eksigi magaza oda kisa zamanda iyi olacagindan suphen olmasin..

aleranol

aleranol

Üye
Kullanım amacını yazarsan daha net cevaplar alırsın

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
uygulama, oyun, kamera ve performans

Epple

Epple

Üye
WP nin ne olacağını nerelere geleceğini zaman gösterir ama, bence şimdilik kesinlikle note 2.

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Şuan için tabiki de Note 2 :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Herşeyi zirvede yaşamak istiyorsan Note 2 tavsiyemdir :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
Note 2 daha cazip gibi :hmmm

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekür ediyorum hepinize arkadaşlar bende note II yi çok beğeniştim ama önerileriniz benim için önemliydi

markuschLz

markuschLz

Üye
Kesinlikle Note 2

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
note 2 1.600 tl cıvarı hatta ustu

pirenuri

pirenuri

Üye
Şu an için senin kullanımına göre note. Ama emin ol 3-4 aya ep8 store çok büyük yollar kat etmeyi başaracak ve Wp8li cihazlar uygulama sıkıntısından 2.plana atılmıycak. Ama şunuda düşünmen lazım biraz beklerim oyun uygulamayı. Şimdikiler beni idare eder diyorsan kesinlikle lumia920 derim. Market dışında pek bir üstünlüğü yok note2 nin. Eminim fandroidler diyecek 4 çekirdek felan diye ama şu anda 4 çekirdek olması ayrıcalık değil dezavantajdır. Androidin ağır kalması 4 çekirdek olmasını teşkil etti. Ayrıca Google Playi çok övüyorsunuz ama 1 buçuk saat gezdim o kadar çöp uygulama varki insana bıkkınlık geliyor. Özet olarak oyunsuz edemem diyorsan note2. Yok benim için oyun 2.planda kamera kişiselleştirme daha önemli dersen Lumia 920 özellikle geçe çekimlerinde hiç bir cihaz geçemez (çoğu profesyonel fotoğraf makinesi in alamadığı ışıkları alıyor )

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
Şu an için senin kullanımına göre note. Ama emin ol 3-4 aya ep8 store çok büyük yollar kat etmeyi başaracak ve Wp8li cihazlar uygulama sıkıntısından 2.plana atılmıycak. Ama şunuda düşünmen lazım biraz beklerim oyun uygulamayı. Şimdikiler beni idare eder diyorsan kesinlikle lumia920 derim. Market dışında pek bir üstünlüğü yok note2 nin. Eminim fandroidler diyecek 4 çekirdek felan diye ama şu anda 4 çekirdek olması ayrıcalık değil dezavantajdır. Androidin ağır kalması 4 çekirdek olmasını teşkil etti. Ayrıca Google Playi çok övüyorsunuz ama 1 buçuk saat gezdim o kadar çöp uygulama varki insana bıkkınlık geliyor. Özet olarak oyunsuz edemem diyorsan note2. Yok benim için oyun 2.planda kamera kişiselleştirme daha önemli dersen Lumia 920 özellikle geçe çekimlerinde hiç bir cihaz geçemez (çoğu profesyonel fotoğraf makinesi in alamadığı ışıkları alıyor )

peki sen hangisini kullanıyorsun

- - - Eklendi - - -

lumia ne kadar aceba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...