LYSF
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeşim belli başlı oyunları Windows phoneda bulursun ,internet deneyimi(bana göre) androidden kat kat iyi,birde lumia 1020 gibi bir cihaz olunca tadından yenmez en az 3 4 yıl kullanırsın ,ayrıca microsoftun destek suresi Apple ile kapışılcak seviyedegerisini sen sor ben cevaplıyım
Lumia tasarımı çok hoşuma gidiyor hele o sarısı yokmu süper dediğim gibi telefonda internet muzik ve ekran çok önemli ios kullanıyorum doğrusunu söylemek gerekirse 900.000 uygulama olmus ben belli başlı internet uygulamalarını ve oyunları oynuyorum beni en çok üzen kısım top eleven yoktu sürekli oynadığım oyun top eleven defalarca ticket yolladım wp8 icin çıkarın diye cevap net " wp8 Facebook uygulamalarına destek vermiyor ve vermeyecek " problem degil ama cihaz kafama yatarsa oynamam bende artık .wp8 beni korkutması ise acaba windows mobile e doner mi buda
Evet şimdi daha iyi anladım sanırım haklisin zaten yeni 8.1 güncellemesi verecekler diye duydum köklü bir degisim olabilir diye söylentiler de varbak sana çok mantıklı birşey dicembu Microsoft Windows Phone u neden bırakamaz ? Günümüzde mobil cihazlar artık daha çok talep görüyor baktı Microsoft taht sallanıyor ,bu Windows phoneu çıkardı ve desteği keserse 10 yıl içinde Microsoft kalmaz .onun için pc versiyonlardada arayuz değiştirildi hepsi teknolojiye ayak uydurmak için ayrıca Windows Phone belirli bir kullanıma ulaşsın ister istemez çıkar face oyunları
Evet şimdi daha iyi anladım sanırım haklisin zaten yeni 8.1 güncellemesi verecekler diye duydum köklü bir degisim olabilir diye söylentiler de var
İos U seviyorum muhtesem ama iphonenun ekranını sevmiyorum çok küçük kalıyor artık millet 5 inç e gecti biz hala 3.5 incde küçük ekran beni sarmıyor artık anlatabildim inşallahyaniha lumiadan vazgeçiceksen ios ta kal derim .iosun stabilitesindeb sonra o android deli eder adamı,resmen kod çöplüğü (çömez Google) saolsun
İos U seviyorum muhtesem ama iphonenun ekranını sevmiyorum çok küçük kalıyor artık millet 5 inç e gecti biz hala 3.5 incde küçük ekran beni sarmıyor artık anlatabildim inşallah
Anladım kardeşim lumia kullanmadım yarın teknosadan bi bakayım yakında görevli kovacak beni bi karar veremedin diyebana göre Bi telefonda ideal boyut 4.3 yukarısı büyük aşşağısı küçükama ciddiyim o lg g2 falan hava telefonu telefon olarak kullancaksanız kapalı sistem alın ,örnek veriyim 2 yıl önce (çook) stabil olan galaxy s3 ü şu an birazcık kasmasın diye ne işlemler yapıyorlar zaman israfı,bende symbianla uğraşıyordum sbs zamanında biraz daha çalışsaydım onun yerine adam akıllı Bi liseye girerdim
lumia cok iyi bir cihaz kesinlikle kötulemiyorum ama ios tan sonra asiri ilkel gelir bildirim merkezi felan yok ama 2 sene icerisinde tavan yapar ayrica iphone 4 ten sonra lg g2 ferrari gibi gelir cunku super tel fakat karar senin
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar arkadaslar telefonumu artık değiştirme kararı aldım iphone 4 kullanicisiyim su ana kadar hic sikayet etmedim iostan fakat bu Apple in küçük ekran seçmesi artık sarmıyor beni galiba her ne kadar ios faktörü olsada ekran yetmiyor artık biraz araştırma yaptım S4 ü eledim aklımda One ,Xperia Z Lumia 1020 ve G2 var lumianin da windows phone kısmı nedeniyle şüpheliyim bu cihazlar arasında hangisine yonelmeliyim yardımcı olursanız sevinirim telefonda yaptıklarım belli seyler var internet ve ekran performansı çok önemli benim icin asırı oyun oynamam belli başlı oyunlar hariç (Real racing gibi) aldigim zaman 2-3 sene daha kullanmayi dusunuyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?