Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon aliyorum...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dimi3
Üye
710 veya Ace 2 öneririm. 2sinde de 5 mp kamera var ama 710un kamerası daha iyidir.. 701'e vereceğin parayı 710'a ver bence..
SymbianHacker
Kapalı Hesap
5-6 tane hd oyun yeterliyse n9 al kardeşim. Baktın ilerde vazgeçersin, android yüklersin telefona(nitrolitmiydi neydi)
asigsasi
Üye
kardeşim 701 al 2 sene kullan 2 sene sonra wp8 bi telefona geçiş yaparsın benim kararım öyle bende 701 kullanıyorum nokia 1001 çıkana kadar devam
S.E.C.R.E.T
Üye
İlle de Nokia diyorsan 710, yoksa Neo V yada Galaxy W'yi öneririm.
Ben olsam Lumia 710 alırdım.İşlemcisi Lumia 900 ile aynı 1-2 eksiği dışında ve Lumia 900'ün performansını 701 ile v.s kıyasladığımızda malum.Ayrıca tarayıcısı, sosyal ağlar entegresi daha başarılı.Tabi 701'de isteklerini karşılıyor gibi gözüküyor hangisini alırsan al pişman olmazsın bence
wp7yi sevmiyorum. wp8 gayet guzel. bide symbian bittikten sonra wp8den baska secim de kalmiyor zaten. ama jola meegoyu gelistirir ve basarili olursa symbisndan sonraki tercihim olabilir.