Telefon aliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dimi3

Dimi3

Üye
710 veya Ace 2 öneririm. 2sinde de 5 mp kamera var ama 710un kamerası daha iyidir.. 701'e vereceğin parayı 710'a ver bence..

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
5-6 tane hd oyun yeterliyse n9 al kardeşim. Baktın ilerde vazgeçersin, android yüklersin telefona(nitrolitmiydi neydi:D)

asigsasi

asigsasi

Üye
kardeşim 701 al 2 sene kullan 2 sene sonra wp8 bi telefona geçiş yaparsın benim kararım öyle bende 701 kullanıyorum nokia 1001 çıkana kadar devam

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İlle de Nokia diyorsan 710, yoksa Neo V yada Galaxy W'yi öneririm.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsam Lumia 710 alırdım.İşlemcisi Lumia 900 ile aynı 1-2 eksiği dışında ve Lumia 900'ün performansını 701 ile v.s kıyasladığımızda malum.Ayrıca tarayıcısı, sosyal ağlar entegresi daha başarılı.Tabi 701'de isteklerini karşılıyor gibi gözüküyor hangisini alırsan al pişman olmazsın bence ;)

ben kisiselestirme olsun istiyorum. o yuzden. yoksa biliyorum performansinin yuksek oldugunu.

- - - Eklendi - - -

Hani wp almıycaktın?:D

wp7yi sevmiyorum. wp8 gayet guzel. bide symbian bittikten sonra wp8den baska secim de kalmiyor zaten. ama jola meegoyu gelistirir ve basarili olursa symbisndan sonraki tercihim olabilir. :)

- - - Eklendi - - -

5-6 tane hd oyun yeterliyse n9 al kardeşim. Baktın ilerde vazgeçersin, android yüklersin telefona(nitrolitmiydi neydi:D)
n9 burda 700 dolar. butcem yetmez.

- - - Eklendi - - -

kardeşim 701 al 2 sene kullan 2 sene sonra wp8 bi telefona geçiş yaparsın benim kararım öyle bende 701 kullanıyorum nokia 1001 çıkana kadar devam

aynen

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Neo V veya Galaxy Wonder Yada Galaxy Ace 2 Yada Nokia 603 Al derim Ama kamerası 5 mp :D

paşa06.40

paşa06.40

Üye
al bi n8 ne ararsan var :oke:

SheFy

SheFy

Üye
Burada 710 satılsaydı 603 ün üstüne para koyup almıştım. 1.4ghz işlemci gayet sağlam bi cpu bence 710 al :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
808

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt