Telefon Alıcam Yardımcı Olurmusunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

atiakgun26

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alıcam Yardımcı Olurmusunuz.
Arkadaşlar yeni telefon alıcam ancak hangisini alıcam karar veremedim.
S3,S3 mini,S4,S4 mini bu 4 seçenekten hangisi daha yararlı olur ben telefonda oyun oynayan internetten fazla gezinen birisiyim s3 ve s3 minide şarj sorunları olduğunu okudum ama bazı kişilerde memnun yardımcı olursanız sevinirim özellikle şarj sorunu olmayan bir telefon istiyorum 1.5-2 gün şarjı gitse yeterli olur.

ANIL

ANIL

Admin
Bütçe sıkıntın yoksa tabiki S4 ihtiyaçlarını karşılar :oke:

emreyılmaz5454

Üye
işlemci hızı ve uzun pil ömrü diyosan sony xperia SP tavsiye ederim :)

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş ilk önce hangi akıllı telefon olursa olsun o telefon 1.5-2 gün çıkarıyorsa haline şükretmen lazım s3 ün batarya sorunu yom bence bazılarına az geliyordur ama şarj çok önemliyse arkadaşın dediği gibi sony xperia sp düşünebilirsin bataryası iyi diyorlar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S4 iyi bir seçim olur.

fk555897

fk555897

Üye
S4 oyunlarda daha iyi performans verir.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
S3 Mini-S4 arasında tercih yapıyorsun :kop:.Eğer bütçen varsa bunlar arasından s4.Ama s4 alacak paran varsa Htc One

BlueMountain

Üye
Kardesim butce sikintn yoksa htc one su an piyasadaki en hizli telefon .

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Eğer bütçe sıkıntın yoksa s4. Ama diğerlerine bakacaksan s3 miniyi direk ele. S4 mini ve s3 dersen bence s4 mini şarj konusunda daha başarılı olacaktır. 1900 mah ancak ekran s3'ten küçük ve hd değil s3 mininin ekranından biraz daha kaliteli ekranı var. S4 ya da htc one düşün bence ama eğer bütçen el vermiyorsa s4 mini derim. Tip olarakta hoş

Secret26

Secret26

Üye
kesinlikle bütçe sıkıntın yoksa s4 al. eğer o kadar çok param yok dersen noteII ya da nexus4 güzel bir seçim olabilir

maskedboy

maskedboy

Üye
yani kardeş ilk defa s3 mini ile s4 ü karşılaştıran birini görüyorum tartışmaya gerek yok tabikide s4 :oke:

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Para sıkıntısı yoksa tabiiki s4, ama htc one da güzel cihaz onu da düşünebilirsin. Bu arada gerçekçi olalım akıllı telefon alıyorsun ve oyun oynamayı çok seviyorsun. sen o 1.5 - 2 gün şarj meselesini unut. O şarj aleti günde en az 1 kere telefona girecek, başka yolu yok :)

maskedboy

maskedboy

Üye
Para sıkıntısı yoksa tabiiki s4, ama htc one da güzel cihaz onu da düşünebilirsin. Bu arada gerçekçi olalım akıllı telefon alıyorsun ve oyun oynamayı çok seviyorsun. sen o 1.5 - 2 gün şarj meselesini unut. O şarj aleti günde en az 1 kere telefona girecek, başka yolu yok :)
bencede sonuçta bir akıllı telfon kullacaksınız ister ios ister android ister wp8 olsun şajı 1-1.5 gün gidiyorsa bence yeter:oke:

HAM ZA

HAM ZA

Üye
bence 808 falan al :D uygulama kıtlığı yüzùnden kolay kolay şarjı bitmez :ehe

Baskentliia

Baskentliia

Üye
para sıkıntısı yoksa s4 düşün derim

atiakgun26

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia z1 aldım samsung düşünüyodujm ama çelik kasa olunca z1 tercih ettim şarjıda fena değil :D

MaxipmaN

Üye
hortlatıyosanız böyle hortlatın işte :ehe

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

furkankaya559758

Üye
Bütçeni yazsan daha iyi olurdu. Bence LG G2 al ama illa listedeki telefonlardan birini istersen S4 iyi. G2'nin Şarjı S4'den daha iyi.