Telefon Tavsiyesi telefon alıcam x2 mi dersiniz x3 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

mrtknfdn1

Üye
    Konu Sahibi
telefon alıcam x2 mi dersiniz x3 mü?
Acilen sebepleriyle ve önerilerinizle yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

kutay45

Üye
sorman hata tabiiki de x3.bnde x2 tyzemde var x3 de bnde x3 daha guzel...

Marchegiani

Marchegiani

Üye
X2 almalısın.

kaan7878

kaan7878

Üye
aynı çelişki bendede var ve x3 şekil bakımın açık ara farkda ama özelik de ise x2 yi geçemez
sorun fiyatda da değil

birini alırdan bana msj çak sorularım var :D

kastana

Üye
x3 kızaklı bende n86 war kızaklı oldugu için ses çıkartıyor kayarken kızaklı telefonu tavsiye etmem

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
x2 düz tip bir telefon ve 5mp kamerası var geyet güzel çekiyor 330 tl fiyatı x3 ise kızaklı bir telefon daha kolay bozulabilir kızakla sorun yaşamak istemiyorsan fotoğraf kalitesi benim için daha önemli biraz da müzik dinlerim dersen kesinlikle x2 sana uygun tel. dur

SympHonicaLis

SympHonicaLis

Üye
öncelikle yazımı iyi oku arkadasım

ben nokia X2 kullanıcısıyım Arkadasımdada X3 Var

X3'un muzık xpress olduguna bakma

Niye'mi çünkü X2'deki 4 Adet oldukca guclu stereo hoparlor var bu Xpress muzıık denılen X3'un cıkardıgı sesın 2 Katı Neredeyse

Ve Ayrıca X2'de kulaklıksız radyo dınleme ozellıgıde mevcut bu da olumlu bır artı.

Kamera Olarak Degerlendırıyım

X2'ın kamerası 5mp ve oldukca guclu bır Entegre Yani Alan Aydınlatması Ozellıgıne Sahıp Flası Var.Bunun yanı sıra zor durumların ıcın yine orta menzıllı bı el fenerı ozellıgı var

X3'un kamerasını kotuluyormuyum burada..

Hayır.X3'un kamerasıda guzel ancak Kameralı telefonlarda Flas Ozellıgı Oldukca degerlıdır.

Dayanıklılık olarak degerlendırelım

X2'nın arka tarafındakı kapagı alüminyum metalınden uretılen fiber bir kapak.Bunun yanı sıra yan tarafındakı musıc tuslarıda esnek ve yaylı bır sekılde dızayn edılmıs darbelere karsı oldukca guvenlı ve olumlu bır artı kazandırıyor X2'ye. Hanı o eskı takoz telefonlar vardır ya dussede saglam kalır hesabı.Aynı O hesap işte.

Ama X3 kızaklı bır telefon ve en kucuk darbede kızagının bozulma veya hasar gorme olasılıgı vardır.Ayrıca Tus Takımlarının kullanımında zorluk cekme olasılıgında mumkun cunku ekrana neredeyse yapısık olan tuslar senı zorlayacaktır ılk baslarda.

X3'un hıc mı avantajı dersen Var.

Tek Avantajıda Normal X2'de sadece tarayıcı olarak Opera Var.
X3'te ise Operanın yanında internet explorer standart modulude mevcut

Gelelim X2 'mi X3 'mu sorusuna

Tabıkıde X2 dayanıklılık , kamera , ses ve kullanım kolaylıgı acısından da ...

X2 al derim . Pişman olmassın :oke:

kaan7878

kaan7878

Üye
ya şımdi şöle de bi sorun var ben x3 ü biliyorum 0face ye girebiliyor ama nokıanın bazı telefonlarında html tayıcı yerine opera mini koyulmuş vaziyete acaba x2 de html var mı

gençler için çok önemli aga :P

OndeatD

OndeatD

Üye
aslında senin tarzına yakışacak bir telefon olması lazım internette çok gezerim diyosan notebook al bi de müzik dinliyeceksen mp3-mp4 çalar al bide fotograf çekiceksen bi tane de fotograf makinesi al unutma bide telefon
tabiyki şakaydı x3 alma pişman olursun ben aldım ayı dolmadan tamire yallah bir hafta sonra yenisini verdiler nedeni hatalı üretim

en iyisi nokia 3310 :ehe

kaan7878

kaan7878

Üye
bende bitane var 3310 hala çalışıyo :D tık demiyo valla

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Bence x2 :oke:

OndeatD

OndeatD

Üye
karar sana kalmış arkadaş uzatmayalım istersen ???

F.c.B

F.c.B

Üye
x3 almanı tavsiye etmem bende x2 var gayet rahat calışıo telefon x3 de kullandım seri olarak sorunlu bi telfon kasma yapıyo rahat çalışmıo çift hoparlörde cabası :D arabandaa teyp kullanmana gerek yok :D bence x2 yi alman daha mantıklı

Zegen

Zegen

Üye
X2 al derim X3den daha iyi:evet:

kezmanmelih

Üye
x2 Kızaklı Arkadaşta Var 2 kere Filmi değişti X2 var bende Hiç sorun olmadı ayrıca daha hızlııı

selinn2

selinn2

Üye
x3 al ama kızaklı istemıosan x2

akoglu123

Üye
İyi oKuyun karaRı onDan sonra veriN...
Arkadaşlar ben 2 ay önce nokıa x3 aldım ama hic hosuma gitmedi telefon hem yavaş hemde kızaklı kamerası flassız 3.2. neyse telefonu kullanıyordum 1 metre yükseklilten yere düştü ve kızak kopmle iptal oldu ve bozuldu.. sonra onu yaptırıp sattm ve nokıa x2 aldım kullanıyorum cokta memmunum. bence telefon alacak arkadaslar nokıa x2den sasmasın!!!

hüseyinyalcin

Üye
azcık para koy c5 al

akoglu123

Üye
ya şımdi şöle de bi sorun var ben x3 ü biliyorum 0face ye girebiliyor ama nokıanın bazı telefonlarında html tayıcı yerine opera mini koyulmuş vaziyete acaba x2 de html var mı

gençler için çok önemli aga :P

kardeş bende nokia x3 vardı, 0 almıştım 2 hafta kullandım bir metre mesafeden yere düştü ve kızağı tamamen bozuldu.. Hemen garantiye verdim yaptırdım sattım nokia x2 aldım. Kullanıyorum çok memnunum.. Her açıdan harika tel. 0.facebook a da giriyo yani

Üst Alt