Telefon Tavsiyesi Telefon Alıcam Acil Bakın !

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alıcam Acil Bakın !
Arkadaşlar Bugün Migrosta LG G3 32GB Gördüm Fyatı 1750 TL Garantisini Sormadım Ama Paraleldir Sizce Problem Olurmu Birde LG G3 Alanlar Bilir Belli Bir Serisi Varmış 407 Serisi Sorunlu Falanmış Bu Konu Hakkında Bilginiz Varsa Yorum Atın Cevaplarınızı Bekliyorum...
MİGROS LİNK:

osnakli

osnakli

Üye
kardeşim benim de s4ümün ekranı krıldı 500 lira para istediler bende arayış içindeyim.lg g3 de batarya g2 kadar iyi değilmiş.g2 ise artırılabilir hafızası yok.iki teleofn arasdında kaldım.fiyat makul ama garantisi ithalatçidir.bakalım lg g3 kafamı bulandıyor ama ne yaparım bilmşiyorum ama kesinlikle samsung almayacağım 3.dür telefonun ekranı kırılıyor.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim benim de s4ümün ekranı krıldı 500 lira para istediler bende arayış içindeyim.lg g3 de batarya g2 kadar iyi değilmiş.g2 ise artırılabilir hafızası yok.iki teleofn arasdında kaldım.fiyat makul ama garantisi ithalatçidir.bakalım lg g3 kafamı bulandıyor ama ne yaparım bilmşiyorum ama kesinlikle samsung almayacağım 3.dür telefonun ekranı kırılıyor.
ben g3 alıcam çok hoşuma gitti ancak paralel ithalat alıcam bir problem olurmu diye korkuyorum veyada garanti bittikten sonra para karşılığı yetkili servis bakıyormu ?

osnakli

osnakli

Üye
bende s2 ve s4 vardı ikisinide servise yolladım paraleldi servis parayla baktı ama lg de durum nedir bilemem.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
bende s2 ve s4 vardı ikisinide servise yolladım paraleldi servis parayla baktı ama lg de durum nedir bilemem.
fiyatı çok uygun problem olurmu diye korkuyorum çünkü az para deil 1750 tl garantili 2100 tl fiyat varkı çok bütçem yetse garantili alırım ama yetmiyor

osnakli

osnakli

Üye
sanırım gitti gidiyorda 1649 lira birde oraya bak.

heathrow

heathrow

Üye
fiyatı çok uygun problem olurmu diye korkuyorum çünkü az para deil 1750 tl garantili 2100 tl fiyat varkı çok bütçem yetse garantili alırım ama yetmiyor
Biraz da şans işi. Sağlam ve sorunsuz cihaz denk gelirse başın ağrımaz.

agaLess

Üye
Bence Htc m8 i al

furkankaya559758

Üye
İthalatçı firma almamanı öneririm. Biraz daha para ver Türkiye garantili al.

Üst Alt