Telefon Alcam Ama Süphelerim var Yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefon Alcam Ama Süphelerim var Yardım edin
Nokia C6-01 Almayı düsünüyorum ama Symbian 3 oldugu icin telefon kasma donma gösteriomus Outo Focus olmadıgı icin Kamera kötüymüş 500-600 tl para var Androidli bir telefon Önerirmisiniz

mc_sedat

mc_sedat

Üye
mokia serisine girme android için arkadasım samsung gaksi serisi yada htc serısıne bak derim

eray28

eray28

Üye
n8 satiyorum ilgilenirsenz pm atin fiyat 560 TL

mc_sedat

mc_sedat

Üye
ilgilenırsen bendede nokia e6-00 var sıyah kutu cızksız hem dokunmatık hemde klavyeli :=

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
vavra22

vavra22

Üye
kardeşim o fiyata android alsan beklediğin performansı alamayacağından emin olmanı isterim biraz daha derin araştır, en düşük androidli telefon olarak sony ericson xperia neo v yi tavsiye ederim bütçe yeterse.

mc_sedat

mc_sedat

Üye
buna bi bak derim ama illa bu olck sartı yok. arkadasın dedıgı cıhazda güzel tavsiye edebilrim

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
HTC Dezire Z o fiyata bence en iyi telefon.

mc_sedat

mc_sedat

Üye
htc ile ilgili önerirmisin

Htc ile ilgili önerirmisin

buna bi bak derim ama illa bu olck sartı yok.
arkadasın
dedıgı cıhazda
güzel
tavsiye edebilrim

r_qarisma

Üye
kardeş ben telefonumu pc ye bağladım nokia suite bana telefonunuza güncelleştirme geldi gerçektende güzel özellikler varne yapayım yaparsam telefonun içindeki bilgileri silinirmi ?(ben yeni üyeyim)Lütfen Yardımm

sphone

sphone

Üye
mokia serisine girme android için arkadasım samsung gaksi serisi yada htc serısıne bak derim
aynen katılıyorum

- - - Eklendi - - -

istanbulda olsaydın 3 aylık htc explorer vardı anlaşırdık

mc_sedat

mc_sedat

Üye
bende nokia E6 var istanbuldaysan eger varmı elınde takas edebilcegın cıhaz kutulu faturalı renk sıyah

- - - Eklendi - - -

aynen katılıyorum

- - - Eklendi - - -

istanbulda olsaydın 3 aylık htc explorer vardı anlaşırdık

hocam bende nokia e6 ar sıyah kutulu garantılı faturalı. buna uyan cıhazın yokmu elınde bende istanbuldan.

sphone

sphone

Üye
bende nokia E6 var istanbuldaysan eger varmı elınde takas edebilcegın cıhaz kutulu faturalı renk sıyah

- - - Eklendi - - -

hocam bende nokia e6 ar sıyah kutulu garantılı faturalı. buna uyan cıhazın yokmu elınde bende istanbuldan.

cevapladım hocam mesaj attım özelden değerlendirirsiniz

hotlock

hotlock

Üye
uyarsa görüşelim hocam. beklentilerinizi fazlasyla karşılar. kartsız fiat 700 dür.

aşkım34

Üye
n73 nokia aksesuar artı kutu 120 lira anlaşalım:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt