Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Alcam Ama Süphelerim var Yardım edin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 1446000
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Telefon Alcam Ama Süphelerim var Yardım edin
Nokia C6-01 Almayı düsünüyorum ama Symbian 3 oldugu icin telefon kasma donma gösteriomus Outo Focus olmadıgı icin Kamera kötüymüş 500-600 tl para var Androidli bir telefon Önerirmisiniz
mc_sedat
Üye
mokia serisine girme android için arkadasım samsung gaksi serisi yada htc serısıne bak derim
eray28
Üye
n8 satiyorum ilgilenirsenz pm atin fiyat 560 TL
mc_sedat
Üye
ilgilenırsen bendede nokia e6-00 var sıyah kutu cızksız hem dokunmatık hemde klavyeli :=
kardeşim o fiyata android alsan beklediğin performansı alamayacağından emin olmanı isterim biraz daha derin araştır, en düşük androidli telefon olarak sony ericson xperia neo v yi tavsiye ederim bütçe yeterse.
mc_sedat
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buna bi bak derim ama illa bu olck sartı yok. arkadasın dedıgı cıhazda güzel tavsiye edebilrim
kardeş ben telefonumu pc ye bağladım nokia suite bana telefonunuza güncelleştirme geldi gerçektende güzel özellikler varne yapayım yaparsam telefonun içindeki bilgileri silinirmi ?(ben yeni üyeyim)Lütfen Yardımm