Tavsiye Telefon Alacağım Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

gallifrey10

gallifrey10

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle 16 gb :D fazla fark yok değmez 4 gb almaya :D
evet bende öyle düşündüm zaten değmez 16 gb iyi :D indirim olur mu ki :D (sineğin yağını çıkarırım :D )Gmd nin wifi çekim gücü nasıl?

• Beğen
Tepkiler: Buğra

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
caddede geziyorum her telefoncunun pencerisinde koskoca afişler asılı gmd burda diye :D

hocam sen nerede oturuyorsun acaba :ehe

konuyu açan arkadaşa da önerim Lumia 620 net...

• Beğen
Tepkiler: -Emre
Buğra

Buğra

Admin
Wi-Fi çekim gücü çok güzel.

gallifrey10

gallifrey10

Üye
    Konu Sahibi
Wi-Fi çekim gücü çok güzel.

Nette biraz araştırdım vasat diyolardı wifi çekim gücüne modemin dibinde anca çekiyo yan odada çekmiyo felan eğer öyleyse almak istemem çekim gücü önemli benim için

-Emre

-Emre

Üye
Nette biraz araştırdım vasat diyolardı wifi çekim gücüne modemin dibinde anca çekiyo yan odada çekmiyo felan eğer öyleyse almak istemem çekim gücü önemli benim için

modemin dibine koyduğunuzda telefon çekmez kardeşim :D istersenz deneyn :) ama sanmam bu kadar revaçta olan bi cihazın vasat bi wifisi olacağını.

gallifrey10

gallifrey10

Üye
    Konu Sahibi
modemin dibine koyduğunuzda telefon çekmez kardeşim :D istersenz deneyn :) ama sanmam bu kadar revaçta olan bi cihazın vasat bi wifisi olacağını.

Modemin dibinde niye çekmesin ya :D ben modemin dibinde kaç kere kullandım :D

Buğra

Buğra

Admin
size şöyle söyleyeyım. bizim bahçede arkadaşın iphone 4s bizim modemi bulmadı benim discovery 1 diş çekiyordu.

gallifrey10

gallifrey10

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
-Emre

-Emre

Üye
size şöyle söyleyeyım. bizim bahçede arkadaşın iphone 4s bizim modemi bulmadı benim discovery 1 diş çekiyordu.

iphone'la karşılaştırmayın bence zaten onların wifi vasat :D

mehmettech

mehmettech

Üye
kardeş böyle bir cihazın gmdnin yani wifisinin kötü olması imkansız gibi e ekran boyutunu dert ediyorsan eger gmd alır isen valla 4inc bile Artık küçük gelir sana....

• Beğen
gallifrey10

gallifrey10

Üye
    Konu Sahibi
biraz kötü sanki ben şuan c3-01 kullanıyorum o bile 2 bina yandaki wifi ağlarını görüyor. modemden mi kaynaklı aceba?

kardeş böyle bir cihazın gmdnin yani wifisinin kötü olması imkansız gibi e ekran boyutunu dert ediyorsan eger gmd alır isen valla 4inc bile Artık küçük gelir sana....

Bilmiyorum internette baktım biraz öyle yazan 5 6 kişiye rastladım boyutuna baktım ya çokta fark yok 4'' le

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
biraz kötü sanki ben şuan c3-01 kullanıyorum o bile 2 bina yandaki wifi ağlarını görüyor. modemden mi kaynaklı aceba?

Bilmiyorum internette baktım biraz öyle yazan 5 6 kişiye rastladım boyutuna baktım ya çokta fark yok 4'' le
bahçe dediğim evin karşısındaki piknik alanı tarzı bir yer.hemen evin altı değil :)

gallifrey10

gallifrey10

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen