gallifrey10
Üye
evet bende öyle düşündüm zaten değmez 16 gb iyikesinlikle 16 gbfazla fark yok değmez 4 gb almaya
![]()
indirim olur mu ki
(sineğin yağını çıkarırım
)Gmd nin wifi çekim gücü nasıl?evet bende öyle düşündüm zaten değmez 16 gb iyikesinlikle 16 gbfazla fark yok değmez 4 gb almaya
![]()
indirim olur mu ki
(sineğin yağını çıkarırım
)Gmd nin wifi çekim gücü nasıl?caddede geziyorum her telefoncunun pencerisinde koskoca afişler asılı gmd burda diye![]()

hocam sen nerede oturuyorsun acaba
konuyu açan arkadaşa da önerim Lumia 620 net...

Wi-Fi çekim gücü çok güzel.
Nette biraz araştırdım vasat diyolardı wifi çekim gücüne modemin dibinde anca çekiyo yan odada çekmiyo felan eğer öyleyse almak istemem çekim gücü önemli benim için
istersenz deneyn
ama sanmam bu kadar revaçta olan bi cihazın vasat bi wifisi olacağını.modemin dibine koyduğunuzda telefon çekmez kardeşimistersenz deneyn
ama sanmam bu kadar revaçta olan bi cihazın vasat bi wifisi olacağını.
ben modemin dibinde kaç kere kullandım 
Modemin dibinde niye çekmesin yaben modemin dibinde kaç kere kullandım
![]()
çok yakınına ama 15-20 cmBunu ilk defa duydum garipmişbilmem ben dibine koyunca görmüyor bileçok yakınına ama 15-20 cm

size şöyle söyleyeyım. bizim bahçede arkadaşın iphone 4s bizim modemi bulmadı benim discovery 1 diş çekiyordu.

size şöyle söyleyeyım. bizim bahçede arkadaşın iphone 4s bizim modemi bulmadı benim discovery 1 diş çekiyordu.

2. katEv kaçıncı katda desem![]()
biraz kötü sanki ben şuan c3-01 kullanıyorum o bile 2 bina yandaki wifi ağlarını görüyor. modemden mi kaynaklı aceba?2. kat
kardeş böyle bir cihazın gmdnin yani wifisinin kötü olması imkansız gibi e ekran boyutunu dert ediyorsan eger gmd alır isen valla 4inc bile Artık küçük gelir sana....
bahçe dediğim evin karşısındaki piknik alanı tarzı bir yer.hemen evin altı değilbiraz kötü sanki ben şuan c3-01 kullanıyorum o bile 2 bina yandaki wifi ağlarını görüyor. modemden mi kaynaklı aceba?
Bilmiyorum internette baktım biraz öyle yazan 5 6 kişiye rastladım boyutuna baktım ya çokta fark yok 4'' le

Bahçe diyince apartmanın bahçesi anlıyorum ben öyle desenebahçe dediğim evin karşısındaki piknik alanı tarzı bir yer.hemen evin altı değil![]()
fena değil o zaman