Tavsiye Telefon Alacağım Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

gallifrey10

gallifrey10

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacağım Yardım.
merhaba arkadaşlar samsung s3 mini almayı düşünüyorum kullananlar varsa önerir mi ya da önereceğiniz başka telefonlar varmı.çok telefon değiştiren birisi değilim bu 2. telefonum olacak uzun süre gidecek dayanıklı bir telefon istiyorum. bütcem max. 700 Tl mini indirimle bazen 650 ye felan düşüyor medi markt da birde ekran boyutunun büyük olmasını istemiyorum max 4'' olsun tek elle rahat kullanılacak bi telefon lazım önerilerinizi, yorumlarınızı bekliyorum.

Ultraviolett07

Üye
Biraz daha bekle şunlardan birisini al eğe beklemiyceksen en azından discovery daha güçlü her ne kadar önermesemde.

Invoke

Invoke

Üye
Discovery'e ne diyon? @gallifrey10Lumia 620 ?

chun02

chun02

Üye
merhaba arkadaşlar samsung s3 mini almayı düşünüyorum kullananlar varsa önerir mi ya da önereceğiniz başka telefonlar varmı.çok telefon değiştiren birisi değilim bu 2. telefonum olacak uzun süre gidecek dayanıklı bir telefon istiyorum. bütcem max. 700 Tl mini indirimle bazen 650 ye felan düşüyor medi markt da birde ekran boyutunun büyük olmasını istemiyorum max 4'' olsun tek elle rahat kullanılacak bi telefon lazım önerilerinizi, yorumlarınızı bekliyorum.
Kardeşim bence bütçeni az bişey artırabileceksen git s4 mini al

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
abı sakın s3 mını alma ınsan androıdte bı de s3 mını olunca ram bosalt her dakka. Sen al bı 620 kafanın rahatına bak

gallifrey10

gallifrey10

Üye
    Konu Sahibi
Discovery'e ne diyon? @gallifrey10Lumia 620 ?

abı sakın s3 mını alma ınsan androıdte bı de s3 mını olunca ram bosalt her dakka. Sen al bı 620 kafanın rahatına bak

lumialar hem diğer telefonlara göre pahalı hemde özellik bakımından diğerlerinden geri lumia düşünmüyorum.S3 mini kullanırken kasmamı yapıyor? Discovery de güzel ama telefon büyük biraz 4'' den fazla istemiyorum abartı oluyo bence bide tek elle kullanımı rahat olmaz.

Kardeşim bence bütçeni az bişey artırabileceksen git s4 mini al
Biraz bekleyip bütçemi arttırabilirim aslında ama telefonada çok para vermek istemiyorum doğrusunu söyleyecek olursak birde arkadaşın bahsettiği ram sorunu ondada varmı aceba?
Biraz daha bekle şunlardan birisini al eğe beklemiyceksen en azından discovery daha güçlü her ne kadar önermesemde.

Discovery i neden önermiyorsun?

Invoke

Invoke

Üye
Özellik bakımından zayıf derken, nesi zayıf ? Donanımını diyorsan, işletim sistemleri farklı olduğundan, normal. Hatta 620 daha iyi performans verebilir, normal kullanımda.

Discoveryde ufak tefek sorunlar çıkıyor, genelde ilk bir kaç seride çıkmıştı ölü pixel falan. Bir de bilinmedik marka tabi ama fiyat /performans olarak şu aralıktaki en mantıklı telefon. S3 ile kapışan bir cihaz minisiyle değil =)

S4minide ucuz bir telefon değil, fiyatı biraz değil baya artırman gerekiyor, madem o kadar artırıyorsun(eğer artırırsan), S4 minidense note2'ye yönel.

gallifrey10

gallifrey10

Üye
    Konu Sahibi
Özellik bakımından zayıf derken, nesi zayıf ? Donanımını diyorsan, işletim sistemleri farklı olduğundan, normal. Hatta 620 daha iyi performans verebilir, normal kullanımda.

Discoveryde ufak tefek sorunlar çıkıyor, genelde ilk bir kaç seride çıkmıştı ölü pixel falan. Bir de bilinmedik marka tabi ama fiyat /performans olarak şu aralıktaki en mantıklı telefon. S3 ile kapışan bir cihaz minisiyle değil =)

S4minide ucuz bir telefon değil, fiyatı biraz değil baya artırman gerekiyor, madem o kadar artırıyorsun(eğer artırırsan), S4 minidense note2'ye yönel.

Ram bakımından, işletim sistemi bakımından. çok yeni lumia alıp sinir etmesini istemem.Fiyatıda hoş değil 750-800 lira :D
Bekleyebilirim fiyatı arttırabilirim derken en fazla 100 tl gibi bişey düşünmüştüm birazda fiyatı düşer anlamında söylemiştim sonra kendimle çeliştiğimi düşünüp vazgeçtim gerek yok :D 700 den çok vermeyi zaten gereksiz görüyorum telefona kimsenin o çıkan son model telefonlara ihtiyacı olduğunuda düşünmüyorum açıkcası. zaten sürekli telefon çıkıyo çıldırmış gibi üst model çıkarıyolar haliyle diğerleride düşüyo yavaştan.Discovery dediğim gibi büyük bi telefon o kadar büyük bi telefon istemiyorum ama güzel telefon sorunum boyutuyla :D benim derdim sağlam olsun kasmasın tek elle kullanımı rahat olsun uzun süre kullanayım zaten çok çok yüklencek telefonu çok uçlarda kullancak birisi değilim oyun oynamak içinde almıyorum zaten telefonum yavaş yavaş kullanılamaz hale geldiğinden alıyorum :)

Buğra

Buğra

Admin
Discovery

Invoke

Invoke

Üye
Tamam işte, tek elle kullanımı rahat olsun, sağlam olsun, çok da yüklenmeyecek, oyun oynamak için almıyorsn = LumiaS3 minide 1gb ram var, lumia 620de 512mb ram var diye, mini daha iyidir, şeklinde düşünmemelisin :d

• Beğen
Tepkiler: PureFood
gallifrey10

gallifrey10

Üye
    Konu Sahibi
Tamam işte, tek elle kullanımı rahat olsun, sağlam olsun, çok da yüklenmeyecek, oyun oynamak için almıyorsn = LumiaS3 minide 1gb ram var, lumia 620de 512mb ram var diye, mini daha iyidir, şeklinde düşünmemelisin :d

Öyle düşünmediğim açık değil mi yorumda :D lumiaya o kadar para vermek istemiyorum onun yerine 600 e felan samsung alırım daha iyi kafasındayım microsofta da gıcığım var zaten sürekli yapmaları gereken şeyleri parayla satmaya kalkar onlar :D pc aldım geçenlerde ürün anahtarlarını pc nin içine gömüp orjinal sisteme özellik ekle adı altında tekrar ürün anahtarı satmaya çalışıyolar konu bu değildi saptım biraz ama neyse :D
Discovery biraz daha küçük olsaydı düşünmeden onu alırdım.

-Emre

-Emre

Üye
s3 mini kesinlikle yanlış tercih hele gmd dururken. ancak büyük ekran istemiyorsanız htc desire sv daha iyi olur. çünkü s3 mini ekranı sorunlu dostum. kim inkar ederse etsin sorunlu.

Invoke

Invoke

Üye
Hacı, demek istediğim şey tam olarak şu: "onun yerine 600e falan samsung alırım daha iyi kafası" yanlış, 600liralık samsungdan hayır gelmez, ikinci el alırsan sen bilirsin :D Onun için gmd demiştim, ekrana bence alışırsın, tabi kendi kararsın ;ama ucuz android>dandik oluyor, gmd de ucuz ama markası olmadığından ucuz, f/p telefonu daha iyi görür. Ekrana alışırsın bence, hatta küçüğünü alırsan bir süre sonra daha büyüğünü ararsın, diye düşünüyorum.

-Emre

-Emre

Üye
gmd markası olmadığından değil tanınmadığı ve güçlü bir çıkış yapmak istediği için ucuz. ve tanınmayı da başardı, caddede geziyorum her telefoncunun pencerisinde koskoca afişler asılı gmd burda diye :D

Invoke

Invoke

Üye
gmd markası olmadığından değil tanınmadığı ve güçlü bir çıkış yapmak istediği için ucuz. ve tanınmayı da başardı, caddede geziyorum her telefoncunun pencerisinde koskoca afişler asılı gmd burda diye :D

tanınmıyor işte ben de onu demek istedim =P , aynen burda da öyle her yere yazmışlar =P

• Beğen
Tepkiler: -Emre
gallifrey10

gallifrey10

Üye
    Konu Sahibi
Hacı, demek istediğim şey tam olarak şu: "onun yerine 600e falan samsung alırım daha iyi kafası" yanlış, 600liralık samsungdan hayır gelmez, ikinci el alırsan sen bilirsin :D Onun için gmd demiştim, ekrana bence alışırsın, tabi kendi kararsın ;ama ucuz android>dandik oluyor, gmd de ucuz ama markası olmadığından ucuz, f/p telefonu daha iyi görür. Ekrana alışırsın bence, hatta küçüğünü alırsan bir süre sonra daha büyüğünü ararsın, diye düşünüyorum.

İndirim beklerim yani 600 e zaten inişteler şu ara neyse :D küçük büyük muhabbeti oldu iyice dur :D ben o telefona bi elimde bakayım olmazsa :D

-Emre

-Emre

Üye
kesinlikle 16 gb :D fazla fark yok değmez 4 gb almaya :D