Kerim.
Üye
Dokunmatik tustan 4.5oluyor ya

Bir WP tarafari olarak Lumia 920 diyorum. WP İstemezsen o zaman iPhone 4s

Bence optimus g alacaksin icime ogle dogdu![]()
incelemem lazım
incelemem lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkarşılaştırması
optimus g daha çok ilgimi çekti![]()
lg optimus g nasıl hafıza filan daha iyi gibiKardeşim bence de note 2 al
profilinde gm discovery yazıyor ona güncelleme 1 - 2 defa en fazla verilirİlgini çeksin ama kesinlikle alma sonra bir kaç ay sonra güncelleme vermeyince lg pişman olursun.
bu mantıkla yaklaşamamparam ona yetmezHtc One.![]()

Htc One.![]()
profilinde gm discovery yazıyor ona güncelleme 1 - 2 defa en fazla verilirbu mantıkla yaklaşamam
ulan g yi aklıma soktunuz şimdi inceleyeceğim ondan sonra karar vereceğim nexus 4 daha ucuz diğerlerine göreBence Note2, LG Optimus G ve Nexus 4 arasından seçMultimedya da önemliyse oyunun yanında Nexus4'ü ele =P Diğerlerinin ekranı da büyük ve G'nin ekranı ne derece bilmiyorum ama G Pro'nun ekranı çok kaliteliydi, G de altında kalmıyordur. Bence düşünebilirsin G'yi.

bakalım telefon kesin alacağım fakat bu hafta içinde beklediğim haber olursa haftasonuna kadar alırım yoksa biraz daha beklemek zorunda kalacağım
1400-1500 demiş, 500 lira açılması gerekir.
- - - Eklendi - - -
Hepsine 2-3 güncelleme anca geliyor zaten nexus almadıktan sonra pek bir şey farketmeyecek. =)
ulan g yi aklıma soktunuz şimdi inceleyeceğim ondan sonra karar vereceğim nexus 4 daha ucuz diğerlerine göre![]()
nexus larin hepsi ucuz oluyor google ac gozlu degil 
bakalım nexus da gözüme iyi görünüyor
Incele incelenexus larin hepsi ucuz oluyor google ac gozlu degil
![]()

bakalım nexus da gözüme iyi görünüyor![]()

bizim yaşımıza neden büyük geliyor
Aslinda nexus almani pek onermiyorum nexus kullanmis biri olarak, cunku bizim yasimiza buyuk geldigi kanaatindeyim. Onun yerine optimus g al ki telefonu gorunce direk atlayacaksin kasaya demedi deme![]()
teknosa da ya da başka yerde inceleyeceğim